2 db csülök
só, bors
babérlevél
majoránna, vegeta
fokhagyma
hagyma
1 pohár sör
A csülköt megpucoltam, megmostam, majd hideg vízbe tettem, rászórtam a fűszereket, a hagymát és a fokhagymát és fedő alatt puhára főztem, majd jénaiba szedtem...
Raktam rá egy kis zsírt, befűszereztem, ráöntöttem egy kis sört, és lefedve sütőbe raktam, félidőben levettem a fedőt és ráraktam a hagymákat, fűszereztem, majd pirosra sütöttem (közben sörrel locsolgattam)
Végül párolt lila káposztával és sült krumplival tálaltam:
A húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál ol...
Elkészítési idő: 40 percA tarjaszeletet sózzuk, borsozzuk, beletesszük és forró serpenyőben olíva olajon lepirítjuk. Kivesszük a fent maradó zsiradékon a felkockázott császárt és a szeletelt hagymát lepi...
Elkészítési idő: