2 csomag réteslap,
1 cs. gesztenyepüré,
10 dkg dió,
fél kg meggy
6 dkg vaj,
10 dkg zsemlemorzsa,
1 kupica rum
A kimagozott és rumban megáztatott meggyet belekeverjük a gesztenyepürébe, hozzáadjuk a darált diót és a zsemlemorzsát.
A rétestésztát kitekerem, vajjal meglocsolom, majd ráhalmozom a tölteléket, feltekerem.
Tetejét vajjal vagy olajjal megkenem, és forró sütőben összesütöm.
,Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral. A liszthez adjuk a sót, a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint és a toj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tejet egy kis cukorral fellangyosítjuk, ezután a lisztet egy tálba vagy deszkára szitáljuk. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és a vaníliás cukrot. 2. A puha vajat összemorzsoljuk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA vajat és a felkockázott étcsokoládét a mikró közepes fokozatán, többször megkevergetve összeolvasztjuk, félretesszük hűlni. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját egy mélyebb tá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra, öntsd egy tálba a kristálycukrot, szitáld hozzá a lisztet, sütőport és a kakaóport. Brownie recept: cukor, liszt, sütőpor és kakaó Szitáld egy tá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz