1 kg marhahús (lábszár, )
majoránna
só, bors, vegeta, pirospaprika
1-2 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 db paradicsom
A húst csíkokra vágom, a hagymát felszeletelem, forró zsírban lepirítom, majd a húst rádobom. Lepirítom, majd befűszerezem.
Összeforralom, ha kell, egy pici vizet öntök alá, ráteszem a felkockázott paradicsomot, a fokhagymát és kevergetve, fedő alatt készre pirítom.
Kockára vágott sült krumplival tálalom.
1. A megforrósított olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, az őrölt pirospaprikával meghintjük és beletesszük a kockára vágott húst, a fokhagymagerezdet és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA marhalapockát megmossuk és 1cm vastagságú, 5cm hosszúságú csíkokra vágjuk. A feldarabolt szalonnát zsírjára sütjük, kivesszük, félretesszük. A zsírban megpirítjuk az apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Egy lábasban olajat hevítünk, és rádobjuk a finomra vágott vöröshagymát és a szeletekre vágott fokhagymát. 2.Belerakjuk a darált marhahúst, miután elkezdett pirulni, jöhet a r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhaszegyet félpuhára főzöm, a szalonnát zsírjára pirítom. A bográcsot a sertés zsírral kikenem, majd a szegyet alulra teszem. A marhahús egy részét a tetejére halmozom, rátes...
Elkészítési idő: 6 óra Nehézség: Könnyű