1 cs. tészta (bármilyen)
0,5 kg spenót
20 dkg sonka (füstölt tarja is jó)
1 fej hagyma
egy marék reszelt sajt
0,5 l főzőtejszín
A tésztát kifőzöm, a sonkát felkockázom. Kevés olajat forrósítok, beleteszem a kockára vágott hagymát, majd a sonkát, megpirítom, majd belerakom a spenótot is.
Amikor összeesett, felöntöm a tejszínnel, átforralom, majd hozzáadom a kifőtt tésztát. Tálaláskor reszelt sajttal megszórom.
1. Aprítsd fel a hagymát és kevés olajon dinszteld meg. 2. Add hozzá a kockára vágott csirkemelldarabokat, és pirítsd meg őket. 3. Keverd hozzá a tejszínt, és ízlésed szerint sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk. A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát lereszelem, és besózom. Az olajon a cukrot karamellizálom. Tűzről levéve beleteszem a lereszelt káposztát, és hozzáadom a borsot. Fedő alatt sűrűn kavargatva, kis lá...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű