1 kg pulyka zúza (tisztítva, darabolva)
1-2 fej hagyma
fokhagyma
só, bors, vegeta, pirospaprika
1 paradicsom
1 paprika
A hagymát kis kockákra vágom, a zúzát megpucolom és egyenletesen összevágom.
Az olajban a hagymát megpirítom, rádobom a zúzát, fehéredésig pirítom, majd befűszerezem.
Ráteszem a paradicsomot és a kis darab paprikát, majd fedő alatt készre főzöm.
Nokedlivel és fejes salival tálalom.
Sütőt előmelegíteni kb 200 fokra. 1/2 csirkemell -- apró kockákra vágva, kicsit megsózni összekeverni. Őzgerincformát (ha nem tapadásmentes, akkor alufóliával kibélelni, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zsemlét vagy kenyeret darabokra tépjük és annyi tejbe áztatjuk, hogy felszívja, de ne ázzon el. Elkészítjük a tölteléket: A májkrémet, apróra vágott petrezselymet, fűszereket ös...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük sóval, borssal, kevés olajban megsütjük, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajban dinsztelni kezdjük. Egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNem füstölt, viszont egy nagyon finom, hajszálvékonyra szeletelhető, sóban pácolt húst kapunk, amit úgy fűszerezünk ahogy éppen kedvünk tartja és pár nap alatt mar ehető. Megtiszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű