30 dkg karfiol
2 db sárgarépa
1 evőkanál búzaliszt
2 evőkanál tejföl
2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
2 db Knorr Zöldségleves-kocka
2 evőkanál olaj
1 liter víz
Kevés olajon pároljuk elő a zöldségeket, majd öntsük fel bő 1 liter vízzel.
Forraljuk fel, adjuk hozzá a két zöldségleves-kockát, majd főzzük majdnem készre.
Tejfölös habarással sűrítsük, szórjuk rá a petrezselyemzöldet és főzzük készre.
Hagymát megpirítom, rá kockában a krumplit és karikában a répát, puhára párol egy kis vízzel, vízzel felönt, fűszerez.
Elkészítési idő: 30 oercA tarhonyát 2 ek olajon megpirítjuk felengedjük vízzel és belerakjuk a zöldséget hagymát foghagymát.Ha a zöldségek félig megpuhultak bele tesszük a krumplit
Elkészítési idő: 1 óra 30 percA felkockázott hagymát olajon dinszteljük meg, adjuk hozzá a hámozott, felkockázott zöldségeket, a rizst, a zúzott fokhagymát, pároljuk 3-4 percet a keveréket, majd öntsük fel 1 li...
Elkészítési idő: