30 dkg karfiol
2 db sárgarépa
1 evőkanál búzaliszt
2 evőkanál tejföl
2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
2 db Knorr Zöldségleves-kocka
2 evőkanál olaj
1 liter víz
Kevés olajon pároljuk elő a zöldségeket, majd öntsük fel bő 1 liter vízzel.
Forraljuk fel, adjuk hozzá a két zöldségleves-kockát, majd főzzük majdnem készre.
Tejfölös habarással sűrítsük, szórjuk rá a petrezselyemzöldet és főzzük készre.
A húst megmosom, leszárítom, és 2-3 cm-es egyforma kockákra vágom. A megtisztított burgonyát ugyancsak kockákra, a zöldséget pedig vékony karikákra metélem. A megmosott, kicsumázot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást felverjük, és a liszttel, csipet sóval és pici vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és csipetkét szaggatunk belőle. Egy gyúródeszkára terítjük és megszárítjuk. A tejet felfo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kis fej kelkáposztát szeletelünk fel. Leveskockából, 2 l húslevest főzünk. Ha forr, beledobjuk a kelbimbót. Teatojásba zárva, hozzáadunk 4 gerezd fokhagymát,1 kávéskanál köményma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy fazékban forrósítsuk fel a vajat, adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát és az összezúzott fokhagymát. Pár perc párolás után tegyük bele a megmosott és összevágott medvehagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű