-
Krém:4db tojás sárgáját,4evk liszttel,4dl tejjel,1vaniliás cukorral felfőzzünk sűrű krémmé(félretesszük hűlni)Margarint 25dkg -ot,20dkg porcukorral,1üveg rumaromával simára keverjük.Sütőt 180fokra előmelegítjük.Tepsibe egy közepes nagyságúban szilikonos sütőpapírt teszek.Lecsöpögtetem a cseresznyét beleszórom a tepsibe.8db tojás+a 4db tojás fehérjét ami a krémből kimaradt ,kemény habbá verjük.8db tojás sárgáját,6evk vízzel.16evk liszttel,16evk cukorral,1sütöporral kikeverem simára.összekeverem a tojásfehérjével.A tésztát ketté veszem,és az egyik felébe 6evk cukrozott kakaóport keverek.A cseresznyére ráöntőm a barna masszát,erre a sárga masszát beteszem a sütőbe.Tűpróbáig sütöm.Mikor megsült,hagyom kihűlni,és úgy fordítom,hogy a cseresznye legyen felül,Főzött krémet(amikor kihűlt)összekeverem a porcukros krémmel,A tésztára kenem!Tetejére csokit olvasztok,és villával mintázom!Hűtőben hűtöm!
Elkészítés 1 Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre. Szalagos farsangi fánk recept I. 2 A lisztet egy edénybe tesszük. A langyo...
Elkészítési idő: 1 óra 15 p Nehézség: KözepesGyúrjuk össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát hűvös helyen legalább 2 órán keresztül. A kiszúróval vágjuk ki a kekszkarikákat, majd mintázzuk meg őket a pecséttel, ezt kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet feltesszük főni a csipet sóval. Kimérjük a cukrot és a búzadarát, majd összekeverjük őket. Mikor forr a tej, takarékra vesszük a tűzhelyet, és folyamatos keverés mellett...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tejet fel langyosítom és az élesztőt fel futtatom benne aztán az egészet jól össze dolgozom és két órára a hütőbe teszem !Utána kb 3-miliméterre nyújtom megszórom a tetejét sajtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz