10 dkg vaj/margarin
20 dkg cukor
2 db tojás
1 csomag sütőpor
10 dkg darált dió + díszítés
15 dkg liszt
5 dkg kakaópor
1 dl tej
2 evőkanál rum (vagy 1 evőkanál aroma)
5 dkg étcsokoládé
A vajat és a cukrot habosra keverd habosra, majd egyenként add hozzá a tojásokat. A lisztet keverd el a sütőporral, a dióval és a kakaóval. Ezt a keveréket és a tejet dolgozd össze. Végül keverd bele a rumot is. Öntsd a tepsibe, szórd meg kis dióval és tördelt csokival, majd nagyjából 15 perc alatt süsd készre. A tetejét olvasztott csokoládéval leöntheted és dióval megszórhatod.
1. Otopiti margarin za premaze i nek se hladi.Veliku tepsiju od električne pećnice obložiti pek-papirom.Izraditi sva 4 nadjeva i onda pristupiti slaganju gibanice. 2. Za prvi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét csipetnyi sóval habosra verjük, a cukrot kanalanként hozzáadva kemény habot készítünk belőle. Amikor a hab szép fényes, egyenként hozzákeverjük a tojások sárgá...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KözepesÖsszegyúrjuk a hozzávalókat, ebből két lapot sütünk. A krémhez habosra keverünk 3 tojássárgáját, 1 vaníliás cukorral, 15 dkg porcukorral, 12 dkg vajjal. 2 csomag vaníliás pudingo...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesHa kimérve tudsz venni az az igazi,a lekvárt egy lábasba tegyük fel és kézi krumpli nyomóval törjük össze,1 dl vízzel.és főzzük fel,mert különben nem kenhető!!!!!!!A hozzávalókat ö...
Elkészítési idő: kb 1 óra Nehézség: Könnyű