• A tésztához:
• 60 dkg liszt
• 4 dl tej, ebből 1 dl az élesztőhöz
• 2,5 dkg élesztő
• só
• kevés olaj
• A töltelékhez:
• 1 doboz löncshús
• 1 nagy tubus pizzakrém
• 1 fej hagyma
• 1 tojás
• 1 áztatott zsemle
• esetleg kukorica
• oregánó
• A tetejére:
• sajt
A tésztát összeállítjuk, kicsit dagasztjuk, majd kinyújtjuk alufóliára. A tölteléket hozzávalóit összedolgozzuk, majd a tésztára kenjük, feltekerjük. 1 cm-es karikákra vágjuk, és sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk, majd megszórjuk a tetejét sajttal. Magas hőmérsékleten sütjük
A tésztát főzzük ki a csomagoláson írtak szerint. A lilahagymát vágjuk finomra és forgassuk egybe az almaecettel, hagyjuk állni, míg a többi alapanyaggal foglalkozunk. A papr...
Elkészítési idő: 30+10 perc Nehézség: Könnyű1. A tálba beleöntjük a meleg vizet, ebben felolvasztjuk az élesztőt. 2. Hozzáadjuk a sót, és az olajat, aztán a tejfölt. 3. A lisztet folyamatosan adjuk hozzá, mert így látjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűgofrisütőben kisütni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt feloldjuk a cukorral elkavart vízben, majd kb. 20 percig állni hagyjuk. A lisztet elkavarjuk a sóval, majd hozzáadjuk a megfuttatott élesztőt és a tojást, és sima té...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes