• A tésztához:
• 60 dkg liszt
• 4 dl tej, ebből 1 dl az élesztőhöz
• 2,5 dkg élesztő
• só
• kevés olaj
• A töltelékhez:
• 1 doboz löncshús
• 1 nagy tubus pizzakrém
• 1 fej hagyma
• 1 tojás
• 1 áztatott zsemle
• esetleg kukorica
• oregánó
• A tetejére:
• sajt
A tésztát összeállítjuk, kicsit dagasztjuk, majd kinyújtjuk alufóliára. A tölteléket hozzávalóit összedolgozzuk, majd a tésztára kenjük, feltekerjük. 1 cm-es karikákra vágjuk, és sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk, majd megszórjuk a tetejét sajttal. Magas hőmérsékleten sütjük
A vizet és a tojásokat összekeverem, hozzáadom a lisztet, sót. Utána szükség szerint, ha már csomómentesre kevertem, hozzáadom a szükség szerinti tejet. Szép vékony tésztát kell ka...
Elkészítési idő: 2 óraA hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy picit állni hagyjuk. Érdemes esetleg pár órára hűtőbe tenni, bár én ezt a műveletet kihagytam és azonnal dolgoztam vele. Én nem nyújtottam ki...
Elkészítési idő:1. A tört burgonyát a tojással, sóval, borssal, liszttel összedolgozzuk. Nem baj, ha kicsit ragad. 2. Majd lisztes kézzel golyókat formálunk belőle, és a tenyerünkben ellapítju...
Elkészítési idő: