• A tésztához:
• 60 dkg liszt
• 4 dl tej, ebből 1 dl az élesztőhöz
• 2,5 dkg élesztő
• só
• kevés olaj
• A töltelékhez:
• 1 doboz löncshús
• 1 nagy tubus pizzakrém
• 1 fej hagyma
• 1 tojás
• 1 áztatott zsemle
• esetleg kukorica
• oregánó
• A tetejére:
• sajt
A tésztát összeállítjuk, kicsit dagasztjuk, majd kinyújtjuk alufóliára. A tölteléket hozzávalóit összedolgozzuk, majd a tésztára kenjük, feltekerjük. 1 cm-es karikákra vágjuk, és sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk, majd megszórjuk a tetejét sajttal. Magas hőmérsékleten sütjük
A kifliket karikára vágjuk. Egyharmad részüket kivajazott tűzálló tál aljára sorakoztatjuk. A tejet meglangyosítjuk, beletesszük a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot, a mazsolá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk és két evőkanál olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Ezután 1 dl vizet aláöntve, félpuhára pároljuk. Amíg a hús párolódik a tésztát for...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa tészták kifőzzük, az olívaolajat belekeverjük a tésztába, az uborkát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, a kihűlt tésztával összeforgatjuk, a joghurtba beletesszük az apríto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű