4 főre
• 12 db babapiskóta
• 1,5 dl feketekávé
• 1 teáskanál rumaroma
• 1/2 l tej
• 1 zacskó főzés nélkül készítendő, csokis-mogyorós pudingpor
• 1 evőkanál Nutella
díszítéshez:
• tejszínhab
• gyümölcs
1. A babapiskótákat egy tálba tördeljük.
2. A rumaromát a kávéhoz keverjük, és meglocsoljuk vele a piskótát.
3. Előírás szerint elkészítjük a pudingot, egy evőkanál Nutellát is keverünk hozzá.
4. A pudingot a piskótára öntjük, és hűtőben néhány órát pihentetjük (másnap a legfinomabb).
5. Tálkákba szedjük, tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.
Sokféleképpen variálható, nagyon finom pl. vaníliás pudinggal és gesztenyemasszával rétegezve.
Dupla adagot kétféle pudinggal szoktam készíteni.
A tészta összetevőit turmixgépben eldolgozzuk, picit pihentetjük, majd tortaformába lapítjuk (26 cm-es), végül elősütjük 10 percig, majd erre jöhet a krém! A krém hozzávalóit sz...
Elkészítési idő:A tojásokat egy tálba leütjük, hozzáadjuk a cukrokat, kakaóport és kézi habverővel alaposan kikeverjük. Apránként hozzáadjuk az olajat, jól elkeverjük, majd a lisztet, sütőport és...
Elkészítési idő:Az összes alapanyagot gőz felett kikeverjük, majd hűtőbe tesszük megdermedni. Golyókat formálunk belőle, a közepükbe mandulát nyomunk (a mandulát leforrázzuk, akkor kö...
Elkészítési idő: