4 főre
• 12 db babapiskóta
• 1,5 dl feketekávé
• 1 teáskanál rumaroma
• 1/2 l tej
• 1 zacskó főzés nélkül készítendő, csokis-mogyorós pudingpor
• 1 evőkanál Nutella
díszítéshez:
• tejszínhab
• gyümölcs
1. A babapiskótákat egy tálba tördeljük.
2. A rumaromát a kávéhoz keverjük, és meglocsoljuk vele a piskótát.
3. Előírás szerint elkészítjük a pudingot, egy evőkanál Nutellát is keverünk hozzá.
4. A pudingot a piskótára öntjük, és hűtőben néhány órát pihentetjük (másnap a legfinomabb).
5. Tálkákba szedjük, tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.
Sokféleképpen variálható, nagyon finom pl. vaníliás pudinggal és gesztenyemasszával rétegezve.
Dupla adagot kétféle pudinggal szoktam készíteni.
Tortalap 1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a kristálycukrot több részletben hozzáadjuk. A vajat a porcukorral, vaníliás cukorral és fahéjjal habosra kavarjuk, hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítés kissé időigényes, de nagyon egyszerű. A margarin kivételével a hozzávalókat feltesszük főzni egy magasabb falú edényben, és kis lángon néha megkeverve körülbelül másf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMai intai, am pregatit umplutura. Am curatat de coaja merele si le-am dat pe razatoarea mare, apoi le-am pus in tigaia wok, am adaugat zaharul si le-am lasat sa se caleasca pana a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszedolgozzuk, 20 percig állni hagyjuk, 2 részre osztjuk, az alsó felét megszórjuk prézlivel,rátesszük a túrót vavagy az almát
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű