menu

Családireceptkönyv.hu

Székelykáposzta - Mama


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 5 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


sertés hús-pörkölt; savanyú káposzta, só, cukor, babér levél, paprika,köménymag, olaj

Elkészítés:


Készítsünk pörköltet.
A kimosott savanyú káposztát dobjuk olajra, tegyünk bele sót, cukrot, babérlevelet, paprikát, köménymagot, majd engedjük fel vízzel. Ha félig kész a káposzta bele kell rakni a pörköltöt és összefőzni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mustáros- fehérbabos szűzpecsenyeragu
Mustáros- fehérbabos szűzpecsenyeragu

A megtisztított újhagyma gumós, fehér részét levágjuk, apróra vagdaljuk, és forró olajon megfuttatjuk. Rászórjuk a kis kockákra darabolt szűzpecsenyét, a fehéredésig sütjük. Hozz...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos zöldfűszeres palacsinta
Sajtos zöldfűszeres palacsinta

Palacsintát kisütjük. A szószt összefőzzük, a zöldségeket megpirítjuk a csirkével,majd megtöltjük, a maradék szósszal leöntjük, összesütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olasz frittata édesburgonyával
Olasz frittata édesburgonyával

Elsőször rózsáira szedjük a brokkolit és puhára pároljuk. Ezután apró darabokra vágjuk. Közben az édesburgonyát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk és fűszerezzü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar paradicsomos borsós csirkemell
paradicsomos borsós csirkemell

A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk