szükség szerint
Tökfőzelék: pörkölt
Zöldborsó: fasírt vagy rántott csirkemell
Paradicsomos káposzta: sült oldalas
Paradicsom mártás(és egyéb mártások): főtt hús, főtt , hagymás krumpli
Spenót,sóska: főtt krumpli,tükörtojás
Krumpli: rántott párizsi vagy pörkölt
Kelkáposzta: bundáskenyér, pörkölt
Zöldbab: fasírt
Gyümölcs szósz: sült hus,pirított dara
A paradicsomokat vízszintesen félbe vágom és tepsire sorakoztatom. A hagymát, fokhagymát megpucolom, a hagymát darabolom és mindet a paradicsomokra szórom. A tepsibe halmozott zöl...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes2 tojás sárgáját 3 ek. édesítőporral fehéredésig habosra keverünk, hozzáadjuk a vaníliaaromát, majd a mascarponét. Tovább keverjük. A 2 tojás fehérjét keményre felverjük és óvatosa...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA gerslit beáztatom dupla mennyiségű sós vízbe kb. 3 órára. Ezt követően 25 percig főzzük, szintén dupla mennyiségű vízzel. Majd 25 percig lefedve tartjuk. Az egyik hagymát kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes4 tojás sárgáját a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Ha kész a végén a 4 felvert tojásfehérjét is hozzákeverjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű