szükség szerint
Tökfőzelék: pörkölt
Zöldborsó: fasírt vagy rántott csirkemell
Paradicsomos káposzta: sült oldalas
Paradicsom mártás(és egyéb mártások): főtt hús, főtt , hagymás krumpli
Spenót,sóska: főtt krumpli,tükörtojás
Krumpli: rántott párizsi vagy pörkölt
Kelkáposzta: bundáskenyér, pörkölt
Zöldbab: fasírt
Gyümölcs szósz: sült hus,pirított dara
Főzzük fel a vizet, majd hagyjuk kihűlni. Egy mélyebb tálban keverjük össze a lisztet, a sót, a sütőport és a cukrot, majd lassanként öntsük hozzá a kihűlt vizet. Használjunk mixer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítom, összevágom, zsírban megpirítom. A tűzről félre húzva adunk hozzá pirospaprikát és egy kis paprikakrémet. Öntünk hozzá 2,5 dl vizet. Megvárjuk, amíg elfő...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. A hagymát felkarikázzuk, a szalonnát felvágjuk csíkokra. Egy nagyobb serpenyőben zsírt melegítünk. Berakjuk a krumplit, szalonnát és a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyúlgerincet megmossuk, szárazra töröljük, majd grillfűszerrel alaposan bedörzsöljük. Kevés vajon vagy olajon lassú tűzön minden oldalán megsütjük, kb 5-5 perc. Dobunk hozzá egy...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű