Családireceptkönyv.hu

Grassalkovich palacsinta


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 db sós palacsinta
8 dkg csirkemáj
15 dkg gomba
8 dkg sonka
8 dkg zöldborsó
15 dkg lecsó
3 evőkanál zsír
15 dkg liszt
15 dkg zsemlemorzsa
1,5 dl tejföl, pirospaprika, só.

Elkészítés:


A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a kifejtett zöldborsóval együtt zsíron megfonnyasztjuk. Hozzáad¬juk a darabolt sonkát és csirkemájat, rövid ideig pirítjuk, majd rátesszük a lecsót, és az egészet összedolgozzuk. A palacsintákat megtöltjük az így elkészített raguval, be¬leforgatjuk a morzsába, és bő, forró olajban kisütjük. Paprikás-tejfölös mártással kínáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Tortilla
Tortilla

Annyi vizet adunk hozzá amennyitől szépen összeáll . 8 részre osztjuk kör alakúra nyújtjuk , száraz forró serpenyőben 1 percig sütjük mindkét felét.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar karfiol pizza
karfiol pizza

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsófia
Svédhúsgombócos tejszínes spagetti
Svédhúsgombócos tejszínes spagetti

A húsgombóchoz nagyon apróra vágjuk a hozzávalókat és összegyúrjuk. Falatnyi gombócokat formázunk belőle, majd egy nagyobb, mélyebb, felhevített serpenyőben kérgesítjük a gombócok...

Elkészítési idő: 1,5
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk