Kacsamell
3-4 alma
sok fokhagyma
spenótos tagilatelle
bor vagy egyéb szesz
Gyorsan körbesütöm serpenyőben a kacsamellet majd berakom egy kacsasütőbe a félbevgott,kimagzott almákkal és a megtisztított fokhagymagerezdekkel. Felöntöm borral vagy valamilyen egyéb szesszel és lassan sütögetem. A kész tésztára a szétmarcangolt kacsa husikat és a a szétnyomkodott almás,fokhagymás szószt rakom. Azért kell sok alma és fokhagyma,h ne legyena tészta száraz.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és némi zsiradékon üvegesre pirítjuk. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a szintén felkockázott paprikákat, a zúzott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós ,forró lobogó vízben kifőzzük,vízzel leöblítjük. Pici étolajat öntünk rá és összekeverjük. A vöröshagymát apróra daraboljuk,felmelegített olajon átfuttatjuk ,piros...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elésztőt felfuttatjuk a tejjel és a cukorral. A lisztet a margarinnal egy tálban elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az élesztős tejet, a tojást, a tejfölt végül a 20 dkg reszelt sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítünk, kivajazunk egy kb. 20x25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű tepsit. A munkát a hústöltelék elkészítésével fogjuk kezdeni. Először a fokhagymát, vöröshagymát, és a sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű