15 dkg liszt
1 ek cukrozatlan kakaópor
1/2 tk sütőpor vagy szódabikarbóna
10 dkg darabolt (ét)csoki
10 dkg vaj
15 dkg cukor
1 tojás
A vjat a cukorral habosra klell keverni. a tojást hozzáadva tovább kell keerni. A maradék szárazanyagot hozzákeverve kis gombócokat kell a tepsire tenni.
200 fokon 12 perc alatt van kész. Akkor kell kivenni, amikor még lágy a közepe, hűlés után lehet csak levenni a sütőpapírról.
Először a krémet készítjük el. 4 dl.tejet felteszünk forrni. A tojássárgát a cukorral habosra kavarjuk,hozzáadjuk a pudingot,majd apránként a maradék tejet. Rátöltjük a forró tejre...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összegyúrjuk kis golyókat formázunk belőle és már lehet is mártogatni a felolvasztott csokiba :D
Elkészítési idő: 15 percA tojást kikeverjük a cukrokkal és a lereszelt almával. A sütőport összekeverjük a liszttel, a kávéval és dióval, majd az almás masszához adjuk, és fakanállal összeforgatjuk. Sütő...
Elkészítési idő: 1 óra