15 dkg liszt
1 ek cukrozatlan kakaópor
1/2 tk sütőpor vagy szódabikarbóna
10 dkg darabolt (ét)csoki
10 dkg vaj
15 dkg cukor
1 tojás
A vjat a cukorral habosra klell keverni. a tojást hozzáadva tovább kell keerni. A maradék szárazanyagot hozzákeverve kis gombócokat kell a tepsire tenni.
200 fokon 12 perc alatt van kész. Akkor kell kivenni, amikor még lágy a közepe, hűlés után lehet csak levenni a sütőpapírról.
A piskóta készítése: A tojásfehérjéket a vízzel habbá verjük,hozzá adjuk a cukrot ,majd keményre verjük. A tojás sárgákat hozzá keverjük,majd a kakaóval,sütőporral elkevert liszt...
Elkészítési idő: 1A tojásokat +cukrot tejföl sürüségüre felverjük robottal A lisztbe keverjük a sütőport majd kanalanként hozzáadjuk a tojásos keverékhez kivajazott tortaformába vagy egy közepes t...
Elkészítési idő: 35Az egész tojásokat és a cukrot kissé kihabosítom, hozzáadom a lekvárt és a puha zsiradékot (pl. margarint), ezután a vanília kivonatot, és a citromhéjat. A rizslisztet, keményítő...
Elkészítési idő: 15+30 percEgy nagy tálban összegyúrom a lisztet, a sütőport, a cukrot, a reszelt citromhéjat és 3 tojást. Kis adagonként hozzágyúrom az olvasztott vajat, majd a legvégén a mandulát. Az egész...
Elkészítési idő: