1közepes fej vöröshagyma
1 kg borsó
6 tojás
5 db virsli
só
bors
pirospaprika
olaj
A hagymát felaprítom és megdinsztelem. Pici pirospaprikát szórok rá és felöntöm egy kis pohárnyi vízzel. Hozzá adom a borsót, és majdnem puhára főzöm. A karikára vágott virslit hozzá keverem, és hagyom, hogy összefőjenek az ízek. Végül a keményre főzött, feldarabolt tojást is hozzá adom, majd megvárom amíg rottyan egyet. Tésztával vagy nokedlivel tálalom.
Sós vízben kifőzzük a penne tésztát, leszűrjük, de nem öblítjük le. A sonkás-paradicsomos alaphoz egy serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a vajat, valamint egy csipet sót, majd...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűMegpirítjuk a bacont saját zsiradékéban, felöntjük annyi főzőtejszínnel ami nagyjából ellepi, ízesítjük, 2-3 percig forraljuk. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a apróra vágott metél...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát nagyon apróra vágom. A májat késsel elkaparom. A petrezselyemzöldet felaprítom. A vajat felforrósítom, megdinsztelem rajta a hagymát. Hagyom kihűlni. Hozzáadom a pet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szénhidrátcsökkentett penne tésztát forrásban lévő sós vízben a szokásos módon kifőzzük és leszűrjük. A szénhidrátcsökkentett tésztánál arra kell figyelni, hogy pár perccel tová...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű