1közepes fej vöröshagyma
1 kg borsó
6 tojás
5 db virsli
só
bors
pirospaprika
olaj
A hagymát felaprítom és megdinsztelem. Pici pirospaprikát szórok rá és felöntöm egy kis pohárnyi vízzel. Hozzá adom a borsót, és majdnem puhára főzöm. A karikára vágott virslit hozzá keverem, és hagyom, hogy összefőjenek az ízek. Végül a keményre főzött, feldarabolt tojást is hozzá adom, majd megvárom amíg rottyan egyet. Tésztával vagy nokedlivel tálalom.
A kelleveleket sós, borsos, fokhagymás vízben puhára főzzük, finoman összetörjük, majd 25 d lisztből, 1 tojásból, sóból készült sűrű palacsintatésztába forgatjuk, ízesítjük sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször felrakunk egy lábas vizet a tésztának, majd apróra vágjuk a hagymát és a fokhagymát. A paradicsomokat kimagozzuk, közepes kockákra vágjuk. Egy lábosban 4-5 evőkanál ola...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta főzővizét feltesszük a tűzre, majd nekilátunk a mártásnak. 2. Felkarikázzuk az újhagyma fehér szárát. Összerturmixoljuk a paradicsomot. 3. Lobogva forró, enyhén...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyűa spagettit főzzük. sós vízben a gombát apróra vágjuk és a darált hússal olajon és kevés vízzel összefőzzük...fűszerezzük majd hozzáadjuk a milánói port és felöntjük 2 dl vízzel e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű