1 kg csirkemell
1 közepes vöröshagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry(opcionális)
só
bors
olaj
A hagymát felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst kockára vágjuk és 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kis vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
Rizzsel tálalom.
A combokat tisztítás után megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd bedörzsölöm sóval. Majoránnával és borssal csak a húsos részét fűszerezem. 1 éjszakát a hűtőben pihentetem....
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: KözepesA tejfölt sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, lilahagymát és alaposan elkeverjük. Egy tepsi vagy jénai alkába kevés olajat öntünk, belete...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szeletekre vágjuk egy kicsit klpofoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés t...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű1 A pulykamellet éles késsel kb 3x3 centis darabokra vágjuk, és 4 bambuszpálcikára húzzuk, nem túl szorosan. 2 A jogurtot a sóval, tikka masalával, a lime reszelt héjával, kicsa...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű