1 kg csirkemell
1 közepes vöröshagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry(opcionális)
só
bors
olaj
A hagymát felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst kockára vágjuk és 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kis vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
Rizzsel tálalom.
A cukkinit, a parasztkolbászt és a sonkahagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. A húst sózzuk, befűszerezzük, és állni hagyjuk 15-20 percet. A c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combokat a forgóknál kettévágom. 2. A burgonyát meghámozom és vékonyra karikázom, a gombát tisztítás után felszeletelem, a füstölt szalonnát pedig apróra metélem. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymákat felaprítjuk, a paprikát és az ananászt felkockázzuk, a csirkemell filét megmossuk és kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. 2. Az olívaolajat felhevítjük egy nagy serpenyő...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűFokhagymás csirkemell sült zellerrel Kevés zsiradékon a csirkemellet lesütöttem, közben sóztam, borsoztam. 1 dl Cocomasban elkevertem : 1 ek almaecetet, 3 gerezd reszelt fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű