1 kg csirkemell
1 közepes vöröshagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry(opcionális)
só
bors
olaj
A hagymát felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst kockára vágjuk és 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kis vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
Rizzsel tálalom.
A szalonnát kis kockára vágom majd elkezdem addig sütni amíg zsírt nem ereszt.Közben megpucolom a hagymát és kockára vágom.Beleteszem a szalonnához és megdinsztelem.Ha a hagyma már...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA barna rizst megmosom, megfőzöm, félreteszem. Közben egy serpenyőben az apró kockákra vágott csirkemellet sóval, borssal megsütöm. A bacont 1.5 cm csíkokra vágom, majd a gombáva...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesVégy egy csirkemellet, megtisztítás után vágj bele egy zsebet, sózd be kívül belül. (Ízlés szerint fűszersót is használhatsz – ez a tölteléktől függjön – pl: fokhagymás, csilis, zö...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit megfőzzük és összetörjük. A húst serpenyőben a sajttal együtt megsütjük. (Sütés után kerül a gombócba.) A húst kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, chilivel ízesítjük, k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű