2 csomag nagy Albert keksz (vagy 4 csomag kicsi)
25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 ek. kakaópor (cukrozatlan)
fél dl fekete kávé
fél l tej
2 csomag csokipudingpor (főzős)
A pudingport, a kakaóport, a cukrot szárazon összekeverjük.
Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros kakaóporos pudingpor keveréket. Besűrűsödésig főzzük.
A kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk (mint a méteres süteménynél).
Pudinggal összeragasztott rudat alufóliába csomagolva a hűtőbe betesszük kb. 1 napra, hogy megpuhuljon a keksz. A másik csomag kekszet is így készítjük el.
Másnap a hűtőből elővesszük, alufóliából kicsomagoljuk és ferdén szeletelve tálaljuk.
A zselatint feloldjuk, összekeverjük az Aranka krémmel. Az epret megmossuk, feldaraboljuk. A tejszínt felverjük, majd összekeverjük a mascarponéval. Egy téglalap vagy egy őzgerinc...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral, a vizet és az olajat is beletesszük, majd a kakaót, a lisztet és a sütőport is. A masszához...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a pudingot. A lisztet és a cukrot egy tálba öntjük. A tejet mikróban megmelegítjük (ne legyen forró, csak langyos), majd hozzáöntjük a liszthez és a cukorhoz. Hozzáadj...
Elkészítési idő: 25 Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját a cukorral és a vaníliával kikavarjuk, majd a margarint is hozzáadjuk. A lisztet is beledolgozzuk és keverés közben szép...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes