2 csomag nagy Albert keksz (vagy 4 csomag kicsi)
25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 ek. kakaópor (cukrozatlan)
fél dl fekete kávé
fél l tej
2 csomag csokipudingpor (főzős)
A pudingport, a kakaóport, a cukrot szárazon összekeverjük.
Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros kakaóporos pudingpor keveréket. Besűrűsödésig főzzük.
A kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk (mint a méteres süteménynél).
Pudinggal összeragasztott rudat alufóliába csomagolva a hűtőbe betesszük kb. 1 napra, hogy megpuhuljon a keksz. A másik csomag kekszet is így készítjük el.
Másnap a hűtőből elővesszük, alufóliából kicsomagoljuk és ferdén szeletelve tálaljuk.
1. A sütőtököt feldaraboljuk, letakarjuk alufóliával és 200 fokon megsütjük. 2. A sütőtökről eltávolítjuk a héját és 30 dkg-ot félreteszünk belőle. 3. A lisztbe beleszórjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kisebb edénybe öntsd 5 dl vizet, tegyél bele 2 kk sót és 1 ek maragint, és forrald fel. Amikor felforrt, vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni. Miután kihűlt, keverj hozzá 1 zacsk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát fél cm vastagra, megkenjük olajjal, majd megszórjuk a porcukorral összekevert kakaóporral. A tésztát f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a puha vajat es a reszelt citrom hejat habosra keverjuk. Hozzaadjuk a vanilia eszenciat a tojasok sargajat egyenkent , mindig akkor adjuk hozza a kovetkezot, mikor az elo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz