8 szelet csirkemellfilé
15 dkg liszt
3 db Tesco Finest friss tojás
1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 l Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)
A mellszeleteket alaposan megtisztítsuk és vékonyra klopfoljuk, majd meghintjük sóval.
Készítsünk elő 2 tányért, az egyikbe szórjuk a lisztet, a másikban a tojásokat, egy villával kicsit verjük fel.
Felforrósítjuk az olajat.
A melleket először megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, megint a lisztben, ismét a tojásban.
Hagyjuk kicsit lecsöpögni és a forró olajban, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
Konyhai papírtörlőn, hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Sült krumplival, vagy krumplipürével kínáljuk.
A csirkemellek mindkét oldalát befűszerezzük a sóval és a borssal. Közepes serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Ráhelyezzük a csirkemelleket és készre sütjük. Egyszer-kétszer meg...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA húst nagy szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd két evőkanálnyi mustárral átkenjük, fóliával letakarjuk és 1-2 órán át pihentetjük. Ezt követően a hagymát és a paprikát fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kisebb csíkokra vágjuk és befűszerezzük, tandoori massalával, madras curryvel, borssal, sóval, kis oregánóval és egy csipet köménnyel. Hagyjuk állni egy kis ideig, közben me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 – 10 db csirkecombot sózzunk be, majd kb. 15 – 20 dkg trappista sajtot dugdossunk a bőre alá. Rakjuk be őket egy kis tepsibe, és kb. egy fél liter tejet öntsünk alá. Alufólia ala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű