8 szelet csirkemellfilé
15 dkg liszt
3 db Tesco Finest friss tojás
1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 l Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)
A mellszeleteket alaposan megtisztítsuk és vékonyra klopfoljuk, majd meghintjük sóval.
Készítsünk elő 2 tányért, az egyikbe szórjuk a lisztet, a másikban a tojásokat, egy villával kicsit verjük fel.
Felforrósítjuk az olajat.
A melleket először megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, megint a lisztben, ismét a tojásban.
Hagyjuk kicsit lecsöpögni és a forró olajban, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
Konyhai papírtörlőn, hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Sült krumplival, vagy krumplipürével kínáljuk.
Az egész combokat vágjuk ketté, majd az alsó részt a csont mellett mindkét oldalán vágjuk be. A felső combrészt csontozzuk ki, majd a vastagabb résznél két-három helyen szintén vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőrt a húsokon kárósra beirdal (NO SÓ!!) (A húsig lehetőség szerint nem kell bevágni) Teflon serpenyőt (nem ragad le) szárazon felhevít A húsokat egyenként BŐRÉVEL LEFELÉ bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszedarabolom a a húst kockákra. A vöröshagymát cikkekre vágom a fokhagymát összezúzom. Kevés mogyoróolajon megpirítom a kesudiót, szép aranybarnára. Majd kiveszem a tálból és fél...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA csirkemelleket középen kettévágjuk, de csak addig, hogy kitudjuk hajtani a húst. Így kapunk egy nagyobb szeletet. Ezt óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és addig a hűtőbe r...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Nehéz