ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
25 dkg sárgaborsó
ízlés szerint füstölt kolbász
szükség szerint olaj
szükség szerint liszt
2 db burgonya
ízlés szerint tejföl
5 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
2 db MAGGI Zöldségleveskocka
szükség szerint levesgyöngy
A sárgaborsót megmossuk, majd a Maggi Zöldségleves kockákat vízben feloldjuk és a sárgaborsót félig puhára főzzük. Az alaplevet ízesítjük Maggi Ízvarázs ételízesítővel, teszünk bele három gerezd fokhagymát, amitől még pikánsabb ízt kapunk. Hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát is és puhára főzzük.
Kevés olajból és lisztből rántást készítünk, amelybe két gerezd fokhagymát beletörünk, majd a leveshez adjuk. Összeforraljuk és kész is a levesünk.
a csirkeaprólékot odatesszük főni kb 3 liter hideg vízben -amikor fő lehabozzuk -majd beledobjuk a kis kockára vágott sárgarépát és felszeletelt hagymát néhány perc múlva a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMegdinsztelek egy vöröshagymát, rádobom az összevágott zöldséget: sárgarépa, fehérrépa, karalábé, felengedem a sonkalével, de vízzel hígítom. Teszek bele 2 szem krumplit, pár gombá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 2 liter vizet feltesszük főni, beletesszük a sót, borsot, ételízesítőt, babérlevelet, köményt és az ecetet. Rántást készítünk: az olajon aranysárgára pirítjuk a lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit pucold meg, és vágd egyforma nagyságú kockákra vagy karikákra. A bacont aprítsd fel, és kevés olajon pirítsd ropogósra. Szedd ki a szalonnadarabokat, és papírtörlőn csep...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű