1 tasak MAGGI Tárkonyos raguleves
szükség szerint vöröshagyma
ízlés szerint tejföl
0,25 l tej
0,5 l hideg víz
10 dgk gomba
2 csomag csirkeaprólék
ek ízlés szerint zöldség
A MAGGI Tárkonyos raguleves-t 0,5 l hideg vízhez és 0,25 l tejhez keverjük. Forrástól számított 10 percig állandó keverés mellett főzzük, majd félretesszük.
A csirkeaprólékot puhára főzzük, közben a zsíron üvegesre pirítjuk vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát és a zöldségeket.
A MAGGI Tárkonyos ragulevesben az egészet megpároljuk. Ha megpuhult, akkor ráöntjük a puhára párolt aprólékot.
Tálaláskor tejfölt adhatunk hozzá.
zsírt felforrósítom, majd megpirítom rajta a köménymagot. Hozzáadom az apróra vágott vagy reszelt hagymát és a szétnyomott fokhagymát. Enyhén megdinsztelem, majd a lisztet is hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágjuk, és egy fazékba az ek olívaolajjal feltesszük párolni. Közben a sárgarépát megmossuk, megpucoljuk, karikára vágjuk, és a hagymára öntjük, így pár...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA húst, a bacont és a káposztát vágjuk fel kisebb kockákra. A zöldségeket vékonyan karikázzuk le. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk fel apróra. Egy fazékba hevítsük fel az o...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűgulyás disznó húst kockára vágtam......a hagymát megpucoltam és nagyon finomra megvágtam......a répákat megpucoltam majd hosszúkásra vágtam a 2dl olajon a hagymát megdinszteltem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű