2 dl tej
3 dl olíva olaj
3-4 gerezd fokhagyma
Só
Bors
A tejbe belereszeljük a fokhagymát, majd habverővel habosra keverjük és szép lassan hozzáadjuk az olajat(közben folyamatosan verjük).
3-4 perc után besűrűsödik.
Ekkor sózzuk és borsozzuk.
Az olajos magot száraz serpenyőben lepirítjuk, hagyjuk kihűlni. A bazsalikom leveleit letépkedjük. Egy aprítógépbe dobjuk a fokhagymát, az olajos magot és a parmezánt, sózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA petrezselyem a fő alapanyag. Méz-citromlé-almaecet-extra szűz oliva olaj-ujj hagyma-tárkony-édeskömyény-erdei turbolya-sok petrezselyem és kakukkfű. Mixer tálba belerakjuk az...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűHa megvagyunk a pucolásokkal, csak egybe kell hajítani. Ezt mind egy nagy fazékba tesszük és összefőzzük. Amikor már az alma is majd szétesik, akkor kivesszük a fahéjakat és a teat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 3 egész tojást és a 2 tojás sárgáját kicsit felverjük. Az egyik narancs héját lereszeljük és félretesszük. Kifacsarjuk a narancsok levét, majd a vaj felével, a cukorral és az e...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes