2 dl tej
3 dl olíva olaj
3-4 gerezd fokhagyma
Só
Bors
A tejbe belereszeljük a fokhagymát, majd habverővel habosra keverjük és szép lassan hozzáadjuk az olajat(közben folyamatosan verjük).
3-4 perc után besűrűsödik.
Ekkor sózzuk és borsozzuk.
Az almákat hámozzuk meg és kockázzuk fel, majd tegyük egy lábasba a fahéjjal és a vízzel együtt. Takarjuk le, majd várjuk meg, amíg a víz felforr. Ekkor vegyük le a hőmérsékletet,...
Elkészítési idő: 15+30 őerc Nehézség: KönnyűKeverjük el az élesztőt a langyos vízben 1 kanál liszttel és 1 kanál cukorral. Hagyjuk felfutni. A lisztet, sót, olajat keverjük el a felfutott élesztővel. Jól összegyúrni a tészt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűIn einem kleinen Topf bei mittlerer Hitze schmelzen Sie die Butter und kochen den Knoblauch bis weich. 9. Mehl geben und 1 Minute aufschlagen. 10. Fügen Sie in die Milch, un...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kaprot egy kis vízben puhára főzzük, majd a vizet leöntjük róla s a kaprot világos rántásba keverjük. Azután húslevessel vagy vízzel feleresztjük, sóval meg cukorral ízesítve fel...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű