2 db MAGGI Marhahúsleves kocka
1 kg szíhús színhús
1 db kelkáposztalevél
50 dkg vegyes zöldség
1 csomag kiskagyló tészta
1 db zöldpaprika
15 szem bors
1 db paradicsom
1 csokor petrezselyem
1 közepes fej vöröshagyma
ízlés szerint só
50 dkg csont
Minden hozzávalót alaposan megmosunk, megtisztítunk.
Egy nagyobb fazékba fektetjük a csontokat, arra a 3-4 darabba vágott húst és felöntjük annyi hideg vízzel, hogy ellepje, majd hozzáadjuk a szemes borsot, a fokhagymát, a vöröshagymát egészben, a MAGGI Marhahúsleves kockát és egy kevés sót.
Fedő nélkül, lassú forralással, fél óráig főzzük, majd beletesszük a zöldségeket, a kelkáposztát, a zöldpaprikát és a paradicsomot egészben, a csokorban hagyott petrezselymet és további lassú forralással, fedő nélkül az egészet puhára főzzük.
Enyhén sós vízben megfőzzük a levestésztát, leszűrjük, egy kevés húslevest merünk rá és melegen tartjuk.
Ezután a húsleves felszínéről eltávolítjuk a zsiradékot és tálalás előtt leszűrjük.
A füstölt szalonnát feldaraboljuk, fazékba tesszük, és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a meghámozott és felkockázott krumplit, a lereszelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát és a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz új hagyma fehér részét apróra vágom, vajon megdinsztelem, hozzáadom az összenyomott foghagymát, a lereszelt gyömbért és üvegesre dinsztelem. Leveszem a tûzrôl hozzáadom a curryt...
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: KönnyűCarnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o alta oala, eu am folosim una sub presiune, punem cca. 3 litri de apa rece si asezam...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűForró, ecetes, és sós vízbe üssünk bele annyi tojást, a hány személyre főzünk. Vizet 3 decit kell számítani egy személyre, mert ezek a pörköltlevesek nem párolognak el a hosszas fő...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű