1 db MAGGI Pörköltszaftkocka
1 db erőspaprika
1 db fejeskáposzta
1 db sertéscsülök
1 doboz vörösbab
2 db tojás
1 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 tasak MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
1 db MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
10 dkg fehérbab
A babot előző este kiválogatjuk és beáztatjuk hideg vízbe. A csülköt kicsontozzuk, a káposztát megtisztítjuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A paradicsomot és a paprikát kockára vágjuk, a fokhagymát áttörjük. A tojásokat keményre főzzük.
A babot és a csülköt feltesszük főni a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával ízesített vízben. Ráöntjük a vízzel kikevert MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockát és MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alapot, majd lefedve, lassú tűzön főzzük. Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a káposztát, a paradicsomot, a paprikát és a fokhagymát.
Közvetlenül a befejezés előtt adjuk hozzá a vörös-babot és készre pároljuk. Tálaláskor a kemény tojásokat a tetejére tesszük.
A 4 egész tojást habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, és azzal is jól kiekeverjük. A száraz összetevőket alaposan elkeverjük egymással, majd hozzáad...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA harcsát közepes szeletekre vágjuk, a szeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Teflon serpenyőbe öntjük az olajat és a harcsaszeleteket elősütjük, majd félretesszük. A hagymá...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesElőször a mazsolát megmostam, majd a kandírozott citrusokkal összekevertem és leöntöttem a deci rummal (én egy éjszakát áztattam benne, de elég 1 óra is). Megdaráltam a diót(durv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsgolyókhoz összekeverjük a hozzávalókat, és kisebb gombócokat formázunk. Ezeket serpenyőben sütjük zsiradékon. Ha átpirultak, félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsirad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű