4 szem Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
75 g tészta
5 db garnélarák
2 szál újhagyma
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 gerezd áttört fokhagyma
1 kanál hideg vaj
1 csipet kapor
Egy serpenyőben olívaolajat hevítek, erre dobom a felszeletelt újhagymát, paradicsomszeletkéket.
A serpenyő másik oldalába tettem a rákokat, és inkább ez alatt volt a láng, hogy szépen megpiruljon.
A többi zöldség pedig kevesebb hőt kapott.
Kb. 5-6 percig pirítottam, ekkor kevés vajjal, fokhagymával, sóval, borssal és kaporral ízesítettem.
Összeforgatva készre sütöttem.
A tésztát al dente megfőzzük, enyhén sós vízben.
A garnélás szószt a tésztára halmoztam, tökmagolajos salátával tálaltam.
Ízlés szerint, a szószba tehetünk tejszínt, vagy chilit is.
Kevés olajon megpirítjuk a megtisztított, apróra kockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a sonkát meg a fokhagymát, és további 5-10 percig dinszteljük. Ráöntjük a tej felét, a mási...
Elkészítési idő:Az élesztőt felfuttatjuk 2 dl langyos tejben, amibe teszünk egy picike cukrot. ( cukor helyett egy Pöttyit, vagy egy loccsantás update folyékony édesítőszert) A liszteket összekev...
Elkészítési idő: 1 óraLangyos vízbe keverjük a cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. 15-20 percre félretesszük, míg felfut. Tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a sót, a felfuttatott élesztőt és a teje...
Elkészítési idő: