4 szelet karaj csont nélkül
A töltelékhez:
2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt
só
1 csomag szeletelt bacon
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.
A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek friss salátát készítettem mellé!
A húst megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A páchoz a mézet elkeverjük a mustárral, gyömbérrel, fahéjjal ízesítjük. Ezután a hús alsó felét bekenjük a páccal, belehely...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepeskaraj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalát lisztbe forgatjuk. Kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki a húst mivel még sülni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst hideg vízben 2x átmosom, áttörlöm, kiklopfolom (nem túl vékonyra!!!), majd egy nagy tálcára szorosan egymás mellé fektetem. Egy 2 dl-es pohárba 3/4-ig étolajat öntök, majd k...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA szeletelt sertéskarajt középen kettévágjuk, de nem vágjuk át teljesen. Pillangó módra kettéhajtjuk és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk mindkét oldalán, majd a szeleteket egymásra...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű