4 szelet karaj csont nélkül
A töltelékhez:
2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt
só
1 csomag szeletelt bacon
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.
A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek friss salátát készítettem mellé!
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...
Elkészítési idő:---A csülköt a fűszerekkel, hagymákkal enyhén sós vízben előfőzzük 90 percig. --A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük. A héját lehúzzuk, majd négybe vágjuk. --Egy tepsit zsírr...
Elkészítési idő: 130 percEgy teflonserpenyőben megfonnyasztottam a póréhagymát,majd rátettem, a szárított vargányát, picit sóztam. Egy tálban összekevertem a húst, a megmosott rizzsel és fűszereztem,ma...
Elkészítési idő: