menu

Családireceptkönyv.hu

Krémsajtos göngyölt karajszeletek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet karaj csont nélkül
A töltelékhez:
2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt

1 csomag szeletelt bacon

Elkészítés:


A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.

A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

Köretnek friss salátát készítettem mellé!

Krémsajtos göngyölt karajszeletek

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes mustáros karaj
Tejszínes mustáros karaj

A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis hús recept
Tepsis hús recept

A húsokat sózom, borsozom, majd a morzsába forgatom, utána a tojásba és végül a lisztbe. Forró olajban aranyszínűre sütöm. A tepsibe a 2 leves kockát elmorzsolom, a vizet beleön...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Borsos tokány Mandikától
Borsos tokány Mandikától

1. A húst lehártyázzuk, a zsiradékot eltávolítjuk róla, majd vékony, hosszú csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, a pörcöt félretesszük. 3. A visszama...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: brigz
Fűszeres indiai húsgolyók
Fűszeres indiai húsgolyók

A fűszereket és a darált húst egy tálban összekeverjük, összedolgozzuk. Vizes kézzel közel azonos méretű, talán golflabda nagyságú golyókat gyúrunk, amiket aztán vékony olajon elős...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk