4 szelet karaj csont nélkül
A töltelékhez:
2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt
só
1 csomag szeletelt bacon
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.
A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek friss salátát készítettem mellé!
A malackaraj bőrét bevágni, de csak a bőr részét. Minden oldalát olívaolajjal bekenni, és besózni. A bőrős részét is. Jól belekenni a húsba, a fűszerekkel együtt. Forró sütőbe rakn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossa meg a húst, pat száraz, szabadon, igény inak és a kocka. Hámozzuk meg és aprítsuk hagymát és a fokhagymát. Burgonya, petrezselyem és sárgarépa héja, tiszta póréhagyma és vágj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA fokhagymát megpucoljuk, a felét félbevágjuk. A másik felét finomra vágjuk, sóval megszórjuk, a kés lapjával elhúzgálva pépesítjük. A húsnak a bőrös felét vízszintesen bevágjuk...
Elkészítési idő: 345 perc Nehézség: NehézA húst az olajban fehérre sütjük. Ezután megsózzuk, rátesszük az egész borsszemeket, a babérlevelet és a megtisztított vöröshagymát 4-6 felé vágva. Felengedjük vízzel, fedő alatt p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű