2 cs. vaníliás cukor
2 nagy pohár tejföl
1/2 héja és leve citrom
2 ek. kakaópor
500 g háztartási (négyzet alakú) keksz
Az egyik tejfölhöz hozzáadunk 5 kanál kristálycukrot, 1 cs vaníliás cukrot, a citromlét és a citromhéjat, majd jól elkeverjük.
A másik tejfölhöz hozzáadunk 5 kanál kristálycukrot és 2 kanál kakaóport, majd szintén jól elkeverjük.
Egy tálcára leteszünk egy sor kekszet, majd rákenjük a citromos krémet és ráhelyezünk egy újabb sor kekszet, ezután következik a kakaós tejföl, majd zárásként egy újabb sor keksz.
Tetejét kakaós krémmel fedjük be, melyre egy-két kanál citromos krémet csurgatunk, amit egy fogvájó segítségével márványossá teszünk.
Backofen bei 175°C vorheizen. Zuerst das Mehl, die geraspelten Äpfel, eine Handvoll Haferflocken, die Cornflakes, das Backpulver und die Rosinen in eine Rührschüssel geben. All...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet összeforraljuk a zsírral, hozzáadjuk a sót meg a cukrot, beleszórjuk a lisztet, és csomómentesre kavarjuk. Ezután addig főzzük tovább, míg az edény falától elválik. Félreve...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesAz anyagokat összekavarjuk és maffin formában kisütjük. Tehetünk bele csokit, gyümölcsöt, kandírozott gyümölcsöt, vagy bármi mást.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Piskótát sütünk a szokásos módon, kakaóporral és a darált dióval egy közepes méretű tepsiben. Ha megsült, még melegen megkenjük a mogyorókrémmel. Amíg a piskóta sül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű