2 cs. vaníliás cukor
2 nagy pohár tejföl
1/2 héja és leve citrom
2 ek. kakaópor
500 g háztartási (négyzet alakú) keksz
Az egyik tejfölhöz hozzáadunk 5 kanál kristálycukrot, 1 cs vaníliás cukrot, a citromlét és a citromhéjat, majd jól elkeverjük.
A másik tejfölhöz hozzáadunk 5 kanál kristálycukrot és 2 kanál kakaóport, majd szintén jól elkeverjük.
Egy tálcára leteszünk egy sor kekszet, majd rákenjük a citromos krémet és ráhelyezünk egy újabb sor kekszet, ezután következik a kakaós tejföl, majd zárásként egy újabb sor keksz.
Tetejét kakaós krémmel fedjük be, melyre egy-két kanál citromos krémet csurgatunk, amit egy fogvájó segítségével márványossá teszünk.
1. A pudingot az utasítás szerint megfőzzük a három evőkanál cukorral, majd belekeverjük a rumot és a kókuszreszeléket. 2. Ekkor bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra, alsó-felső sütésre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. Egy közepes tepsit (20*32 cm) kikenünk vékonyan margarinnal és meghintjük liszttel. A diót durvára vágjuk. A lisztben elkeverjük a sütőport. A tojásokat e...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport egy nagy tálban jól elvegyítem, hozzáadom a cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot és darált diót is, majd a margarint. Mikor kezd összeállni összegyúrom, egy nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 32*26 cm-es tepsi (tál, amink van) alját kitesszük kekszekkel. Nekem ebbe a tepsibe pont elfértek a kekszek, mégpedig 18. 5 dl tejet elkezdünk forralni. Közben a vaníliás pu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű