1 tasak MAGGI Tésztás fortélyok Milánói makaróni alap
30 dkg csiperkegomba
4 dl víz
5 dkg margarin
30 dkg füstölt sonka
25 dkg orsótészta
10 dkg sajt
A gombát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd felszeleteljük. A sonkát vékony szeletekre vágjuk. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leöblítjük és lecsepegtetjük, végül kevés olvasztott margarinban megforgatjuk. A szeletelt gombát és a sonkát kevés vajon megpirítjuk.
A MAGGI Tésztás fortélyok Milánói makaróni alapot 4 dl hideg vízhez keverjük, majd hozzáöntjük a párolt gombához és sonkához, végül 7 perc alatt együtt készre pároljuk.
A lecsepegtetett tésztát lazán a raguba keverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba halmozzuk.
Tetejét reszelt sajttal meghintjük és közepesen forró sütőben aranysárgára sütjük.
Egy serpenyőbe 2 evőkanál olajat teszek, rá a darált húst és a szeletelt gombát. Hozzáteszem a sűrített paradicsomot és ízesítem sóval, őrölt borssal, majoránnával, oregánóval és v...
Elkészítési idő:A pâte brisée készítése nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik, de figyelmet igényel. Kézzel és géppel is elkészíthető, én mindkettőt bemutatom. Ehhez a tésztához nagyon hideg...
Elkészítési idő: 90 percA tehéntúrót osszedolgozzuk (en,egy villat hasznaltam),a tojasokkal,liszttel,buzadaraval,vaniliaval Egy jol osszeallo masszat kell kapjunk,ami ne legyen sem nagyon lagy,sem tul ke...
Elkészítési idő: 40 perc