4 db csirkemellfilé
0,5 csomag snidling
8 cikk kenhető sajt
10 dkg bacon
1 ek szárított paradicsom
1 jalapeno paprika
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
20 dkg teljes kiőrlésű liszt
3 tojás
30 dkg rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk.
A bacont lepirítjuk, leszűrjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, jalapenot, paradicsomot és a bacont elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval /ha szükséges/ és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Köretnek friss salátát készítettem mellé.
húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajttal...
Elkészítési idő:---A csirkecombokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk egy kicsit, majd sózzuk, borsozzuk. . Egy tálban összekeverjük a tejfölt, ételízesítőt, majoránnát, olajat, fehérbort és a...
Elkészítési idő: 30A hagymát megtisztítom, és fél karikákra vágom. Kevés olajra dobom, picit megsózom, hogy könnyebben párolódjon. Rádobom a májat, átforgatom és hagyom kicsit pirulni. A májnak nag...
Elkészítési idő: