2 kiskanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
60 dkg darált hús
ízlés szerint bors
50 dkg rizs
1 fej kelkáposzta
3 db tojás
1/2 dl (kb) étolaj
1 nagy doboz tejföl
1 fej vöröshagyma
őrölt ízlés szerint kömény
A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A kelkáposztát megmossuk és leveleire szedjük. A rizst megfőzzük MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesített vízben.
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk és a darált húst hozzáadva pörkölt alapot készítünk.
A kelkáposztát MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és a fenti fűszerekkel ízesített forró vízben 2 perc alatt megfőzzük, de vigyázzunk, nehogy nagyon összeessen.
Egy kiolajozott tepsi aljába terítjük a káposztaleveleket, ráhalmozzuk a főtt rizst, erre a pörkölt alapot és ezt annyiszor ismételjük, ameddig el nem fogy minden hozzávalónk
A tetejét a tejfölből és a tojásból készített mártással öntjük le.
Előmelegített sütőben 200 fokon alufóliával letakarva 15 percig sütjük, majd takarás nélkül még kb. 15 percig pirítjuk.
1. A szójakockát beletesszük egy nagyobb tálba, rámorzsoljuk a leveskockát vagy az ételízesítőt és leöntjük forrásban lévő vízzel, hogy bőven ellepje. Pár órát állni hagyjuk, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTekerje össze a két pizza tésztát. Fedje le a tetejét paradicsommártással, ügyelve arra, hogy helyet hagyjon egy kéregnek. Fedje le a paradicsomszószt sajttal, majd szalámival, ma...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát, répát és zellert finomra aprítjuk. Paprikát kicsumázzuk, majd kockákra vágjuk Fazekat közepes lángra feltesszük, beleöntünk 2 evőkanál olívaolajat, és rádob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a hagymát hajszálvékonyan felkarikázzuk, a fokhagymát áttörjük. A cukkinik végeit levágjuk, a krumplit meghámozzuk és megmossuk, majd mindket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű