500 g sertéskaraj
100 g gomba
250 g reszelni való sajt
1-2 db paradicsom
majonéz
só, bors
A sertéskarajt felszeleteljük (vagy akár már felszeletelve megvásároljuk). Sózzuk, borsozzuk.
A hússzeleteket olajjal kikent tepsire tesszük. Mindegyik hússzeletre kerül egy-két szelet paradicsom, bő mennyiségű reszelt sajt, szeletelt gomba (vagy akár hasábokra vágott), egy kevés majonéz, végül még egy réteg reszelt sajt.
Az így elkészített húst 200 fokon 20-25 percig sütjük.
A sót keverjük alaposan össze a fűszerekkel. A fokhagyma gerezdeket vékonyan szeleteljük fel. Vegyünk egy 1,5-2 kg körüli bőrös császárhúst, majd éles késsel irdaljuk be rombusz a...
Elkészítési idő: 2 - 30 perc Nehézség: KözepesA karajt ujjnyi vastagságúra szeleteljük, majd mindkét oldalát meghintjük sóval, borssal, pici delikáttal és egy tepsibe helyezzük. Rátörjük a fokhagymát, kevés olajjal meglocsolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a sütés előtti este megkenem a mustárral, és rászórom a fűszer keverékeket. Egy nagyobb serpenyőbe sertés zsírt teszek, majd a tarja minden oldalára kis kérget sütök. Az...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: Közepes1. 1 kg burgonyát meghámozunk, és nagyobb kockára vágunk, nyersen szorosan egymás mellé tesszük a tepsibe, kicsit megsózzuk, és kis vajdarabkákat és kevés apróra vágott füstölt sza...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz