ziasztok! Valaki darálthúshoz kért őtleteket.Ott leírtam ezt,mint javaslat.Aztán kedvet kaptam hozzá és ez lett a vacsora.bekevert fasírthúst alufóliára terítem kb 1 cm vastagságban.ráteríteksonka és sajtszeleteket.ezt megszórtam gombaszeletekkel is.Feltekerve baconba csomagoltam.lassan sült
ziasztok! Valaki darálthúshoz kért őtleteket.Ott leírtam ezt,mint javaslat.Aztán kedvet kaptam hozzá és ez lett a vacsora.bekevert fasírthúst alufóliára terítem kb 1 cm vastagságban.ráteríteksonka és sajtszeleteket.ezt megszórtam gombaszeletekkel is.Feltekerve baconba csomagoltam.lassan sült
A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával. Egy tepsibe kevés olajat teszük, be...
Elkészítési idő: 1 óra 20 perc Nehézség: Könnyű1. A malackarajt megmossuk, leszárítjuk, a bőrét sűrűn bevagdossuk, bedörzsöljük sóval, borssal és előmelegített, forró sütőben, kis vizet öntve alá hirtelen megpirítjuk, majd mérs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. -Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéke...
Elkészítési idő: 12 óra Nehézség: Közepes• A hús nagyobb egyforma kockákra vágjuk. Megsózzuk, megszórjuk fekete borssal és őrölt köménnyel. Egy tepsiben zsírt forrósítunk majd a hússzeleteket elősütjük. • Az elősütött hú...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Könnyű