80 dkg szűzpecsenye
12 szelet bacon szalonna
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csipet rozmaring
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
A szűzpecsenyét készítsük elő.
Vágjuk le a fej részét és hártyázzuk le ,majd ezután vágjuk két ujjnyi szeletekre.
Sózzuk,borsozzuk és csavarjuk körbe szeletelt baconnel.Jó szorosan tekerjük,hogy sütés közben ne dobja le a szalonnát a hús.
Tűzzük meg hústűvel és minden szeletet hasonlóképen készítsünk el.
Ha megvagyunk ,akkor egy serpenyőre lesz szükségünk.
Melegítsük fel és öntsük bele olajat.
Helyezzük bele a tekercseket és mindkét felét süssük meg a húsnak kb.8 perc alatt.
Sülés közben nyugodtan nyomkodjuk meg a húst,így könnyeben átsül.
Sütés közben a zsiradékba rakhatunk friss rozmaringágat vagy fokhagymagerezdet is.Ezektől még finomabb íze lesz a húsnak.
Köretnek grillezett zöldséget vagy párolt rizst készítsünk hozzá.
Sajtmártást vagy gyümölcsmártást is kínálhatunk mellé.
Először is melegítsd elő a sütőt 220 fokra. Készítsd elő a kacsamellet: tisztítsd meg ha szükséges (csak a színhús és a bőre maradjon), vágd be éles késsel a bőrét keresztbe, de v...
Elkészítési idő:Előző este elkészítjük a leveles tésztát. A sóval elvegyített lisztet és a kis kockákra vágott vajat villával szétmorzsoljuk. Belekanalazzuk a tejfölt, és továbbra is villával dolg...
Elkészítési idő: