4 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
1/2 dl olaj
1 evőkanál liszt
5 dkg póréhagyma
1 db fehérrépa
1 db sárgarépa
2 teáskanál tárkony
kevés őrölt fehér bors
10 dkg zeller
40 dkg csirkemell
1 fej vöröshagyma
10 dkg csigatészta
A finomra vágott hagymát fonnyasszuk meg az olajon, majd tegyük rá a kis kockákra vágott húst, egy kicsit pirítsuk meg és 0,5 l víz hozzáadásával kezdjük el párolni.
Egy db MAGGI Tyúkhúsleveskockát adjunk hozzá és amikor már félig puha a hús, tegyük bele a kockákra vágott zöldségeket, majd kb. 15 percig még pároljuk együtt.
Szórjunk rá lisztet, jól keverjük el és öntsünk rá 1,5 l vizet.
Amikor felforrt, tegyük bele a karikára vágott vöröshagymát, a fehér borsot és a tárkonyt, valamint a többi leveskockát is.
Végül szórjuk bele a csigatésztát és főzzük készre.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. Kevés olíva olajon megdinszteljük. A répát és a zellert falatnyi kockára vágjuk, majd a borsóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarhonyát olajon megpirítom, meghintem paprikával és felengedem vízzel. A felkockázott krumplit beleteszem és a sót. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűKevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát és a fokhagymát, beletesszük a répakarikákat és a babérleveleket. Megsózzuk és fedő alatt pároljuk 10 percig, majd hozzáadjuk a zellert,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű