1 kk. MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
2 dl tejföl
ízlés szerint ecet
2 szál torma
2 ek. húsleves
A tormát lereszeljük, elkeverjük a tejföllel és a húslevessel Ecettel és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük
Az avokádót kettévágjuk, a magot kiszedjük. A belsejét kikaparjuk egy tálba, a hagymákat megtisztítjuk és finomra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Botmixerrel pürésítjük, majonézzel és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat, a szárított paprikát (esetleg sót) kevergetve melegítsük össze. Ne túl magas magas hőmérsékleten, mert könnyen megég. Kb. 5 percig, gyakran megkeverve. A tűzről levéve h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűburgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű