1 db MAGGI Zöldségleveskocka
2 szál fehér répa
1 fej vörös hagyma
1 tk. pirospaprika
50 dkg gomba
őrölt fehér ízlés szerint bors
ízlés szerint zellerzöld
1 db leve citrom
0,5 dl étolaj
2 dl tejszín
zöld ízlés szerint petrezselyem
ízlés szerint só
ízlés szerint MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
5 dkg kiskocka tészta
A gombát és a zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük, a vöröshagymát apróra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a zöldségeket és a gombát. Befűszerezzük, hozzáadjuk a zöld fűszereket, a pirospaprikát, a MAGGI Zöldségleveskockát és 10-15 percig pároljuk.
Vizet egyenlőre ne tegyünk alá, mert a gomba levet enged. Negyed óra elteltével felöntjük a kívánt mennyiségre.
Ha a zöldségek megpuhultak, beleöntjük a kevés forró levessel elkevert tejszínt, majd ha újra felforrt, levesszük a tűzről és ízesítjük a citrom levével.
A hozzávalókat megtisztítjuk és felszeleteljük. Az apróra vágott hagymát forró olajon a szalonnával megpirítjuk, majd hozzátesszük a fokhagymát is. Ha a szalonna már üveges és a...
Elkészítési idő:A csülköt megfőzöm a csomboros,kapros gyengén sós (vigyázat a csülök sós ) vízben az egészben hagyott hagymával. Ha puhára főtt, leszedem a csontról a húst és tetszés szerint dar...
Elkészítési idő:Keverd össze a kókusztejet, a csirkehús levest, a sót, a cukrot, a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért, a citromnádat, a kaffir lime leveleket, a chili szószt és főzd fel lassú tűzön...
Elkészítési idő: