4 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
1 fej vöröshagyma
1 kg friss (vagy fél kg -konzerv) zöldborsó
egész ízlés szerint fekete bors
25 dkg gomba
1 db zöldpaprika
2-2,5 kg-os tyúk
1 csomag leveszöldség
A tyúkot részekre vágjuk és 3 liter vízben kb. fél óráig főzzük. Hozzáadjuk a tisztított és összevágott zöldségeket, a 4 db MAGGI Tyúkhúsleves kockát, a pár szem borsot, a félbevágott hagymát és lassú tűzön tovább főzzük.
Újabb fél óra múlva, amikor a zöldségek már félpuhák, hozzáadjuk a tisztított és szeletelt gombát, a zöldborsót, valamint a zöldpaprikát. Gyöngyözve főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak.
Külön készített cérnametélttel, vagy csigatésztával tálaljuk.
Elkészítése: Kevés olívaolajat töltünk egy tepsibe, majd a meghámozott, nagyobb darabokra vágott zöldséget belerakjuk. Megszórjuk bőségesen a fűszerekkel, pár csepp olívaolajjal ga...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és a forrásban lévő levesbe tesszük. Készre főzzük.
Elkészítési idő:• 1 nagy zellergumót felkockázni, • krumplit felkockázni, • 1 fej vöröshagymát apróra vágni, olajon megpárolni, hozzá a zeller, krumpli, • bele áttört fokhagyma, húsleves alap...
Elkészítési idő: