4 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
1 fej vöröshagyma
1 kg friss (vagy fél kg -konzerv) zöldborsó
egész ízlés szerint fekete bors
25 dkg gomba
1 db zöldpaprika
2-2,5 kg-os tyúk
1 csomag leveszöldség
A tyúkot részekre vágjuk és 3 liter vízben kb. fél óráig főzzük. Hozzáadjuk a tisztított és összevágott zöldségeket, a 4 db MAGGI Tyúkhúsleves kockát, a pár szem borsot, a félbevágott hagymát és lassú tűzön tovább főzzük.
Újabb fél óra múlva, amikor a zöldségek már félpuhák, hozzáadjuk a tisztított és szeletelt gombát, a zöldborsót, valamint a zöldpaprikát. Gyöngyözve főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak.
Külön készített cérnametélttel, vagy csigatésztával tálaljuk.
A leveskockákat 1 liter vízben felfőzzük, majd hozzáadjuk a kiválogatott, megmosott rizst és puhára főzzük. A tojássáráját felverjük, hozzáadjuk a citrom kifacsart levét, sózzuk, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított brokkolit apró rózsákra szedjük, a vastagabb szárakat levágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apró kockára vágjuk, és az olajon üv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, és az olajon az apróra vágott hagymával, paprikával és paradicsommal, 1 evőkanál pirospaprikával, kis vízzel puhára pároljuk. 2. Utána...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsiradékban üvegesre pároljuk. 2. A tűzről levesszük, megszórjuk pirospaprikával. 3. A kis kockákra vágott marhahúst hozzáadjuk, átkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz