1 csomag fusilli
1 csomag krémsajt
0.5 szál póréhagyma
1 egész sárgarépa
1 egész kápia paprika
0.5 doboz főzőtejszín
2 gerezd fokhagyma
1 kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
A sárgarépát megtisztítom, a paprikát kicsumázom.
A póréhagymát felkarikázom, a paprikát és a répát kis darabokra aprítom.
Kevés olajon, először a póréhagymát pirítom át egy kicsit, majd hozzáreszelem a fokhagymagerezdeket.
Utána beleteszem a sárgarépadarabokat, majd fedő alatt, néhány percig párolom. A paprikát teszem bele utoljára, majd fűszerezem.
Amikor átpuhultak, hozzákeverem a sajtkrémet, és a tejszínnel lazítom.
Mindeközben lobogó vízben készre főzöm a fusillit, a mártást erre merítve tálalom.
A lisztet a sóval és a sütőporral elkeverjük. Mehet bele az olaj és végül annyi víz, amennyivel egy gyurma állagú tésztát kapunk. Félretesszük. A töltelékhez a hozzávalókat apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A langyos, cukrozott tejben felfuttatom az élesztőt, majd a liszthez keverek mindent, hólyagosra dagasztom (géppel kb. 10 percig). Kb. 30 percig kelesztem 30 fokon, szo...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: NehézAz élesztőt langyosra melegített cukros ,1 dl tejben felfuttatjuk. A lisztet a sóval összekeverjük,hozzáadunk 1 egész tojást és egy sárgáját. A megkelt élesztővel,a megmaradt lan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://www.amiakonyhambolkikerul.hu/news/porkolt-mashogy-sutoben/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű