1 csomag fusilli
1 csomag krémsajt
0.5 szál póréhagyma
1 egész sárgarépa
1 egész kápia paprika
0.5 doboz főzőtejszín
2 gerezd fokhagyma
1 kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
A sárgarépát megtisztítom, a paprikát kicsumázom.
A póréhagymát felkarikázom, a paprikát és a répát kis darabokra aprítom.
Kevés olajon, először a póréhagymát pirítom át egy kicsit, majd hozzáreszelem a fokhagymagerezdeket.
Utána beleteszem a sárgarépadarabokat, majd fedő alatt, néhány percig párolom. A paprikát teszem bele utoljára, majd fűszerezem.
Amikor átpuhultak, hozzákeverem a sajtkrémet, és a tejszínnel lazítom.
Mindeközben lobogó vízben készre főzöm a fusillit, a mártást erre merítve tálalom.
A káposztát lereszelem, és besózom. Az olajon a cukrot karamellizálom. Tűzről levéve beleteszem a lereszelt káposztát, és hozzáadom a borsot. Fedő alatt sűrűn kavargatva, kis lá...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűa tejet felforralom majd lezárom alatta a gázt....az ecetet beleeszek bele...mire kihűl a tejet összekapja az ecet...leszűröm teszek bele búzadarát .. egész tojást...hagyom dagadn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, vékonyra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk. Sütés után kettőt összeragasztjuk. A tetejére csokit vagy porcukrot teszünk.
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Először a tésztát,sós,forró lobogó vízben kifőzzük,leszűrjük. Csap alatt hideg vízzel leöblítjük,jól lerázzuk a vízből. Egy tálba tesszük. 2. A sonkát apróbb darabokra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű