- olaj
- liszt
- pirospaprika
- paradicsompüré
- zellerszár
- só, cukor
- betűtészta
- olaj
- liszt
- pirospaprika
- paradicsompüré
- zellerszár
- só, cukor
- betűtészta
A zöldborsót megdinsztelem olajon, hozzáadom a felkarikázott zöldségeket. Kicsit pirítom őket, majd meghintem pici cukorral, liszttel és a pirospaprikával, majd felöntöm vízzel. Pu...
Elkészítési idő: 1 óraA zellert megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk. Kevés vajon megdinszteljük, majd felöntjük annyi tejjel, amennyi pont ellepi. Sóval ízesítjük, és puhára főzzük. Közben elkészítjük...
Elkészítési idő:Karikázd fel a sárgarépát. Az olajat forrósítsd fel a póréhagymát, majd tedd bele a felkarikázott répát. Fűszerezd meg, és párold szinte teljesen puhára. Ezután engedd fel vízzel!...
Elkészítési idő: