- olaj
- liszt
- pirospaprika
- paradicsompüré
- zellerszár
- só, cukor
- betűtészta
- olaj
- liszt
- pirospaprika
- paradicsompüré
- zellerszár
- só, cukor
- betűtészta
A sárgaborsót megmossuk, és sótlan vízben addig főzzük, amíg tökéletesen meg nem puhul. Ezután ízesítjük áttört hagymával, sóval és liszttel.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a kívánt formára vágjuk. Egy fazékban felhevítünk egy kevés olívaolajat, rádobjuk a pórét és a fokhagymát, kicsit pároljuk, majd mehet rá a feldarab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felforraljuk a leveskockával. A csirkemell filét felcsíkozzuk és hagymát felaprítjuk. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát és rátesszük a csirkemell filét, sózzuk, borsozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk. A vöröshagyma héját nem távolítjuk el teljesen, maradjon rajta egy kevés, szebb lesz tőle a leves színe. A csontokat nagyobb szűrőbe rakjuk, és lobog...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű