2 db kaliforniai paprika
1 doboz gomba
30 dkg enyhén csípős kolbász
1 kg csirkemell filé
1 tejszín
1 tejföl
Csíkozzuk fel a csirkemell filét, a gombát vágjuk kockára, a kolbászt előtte a saját zsírjában pirítsuk meg, tegyük rá a gombát és a paprikát, olívaolajjal öntsük le. Egy másik serpenyőben süssük át a csirkemell filét, adjunk hozzá tejszínt, hintsük meg liszttel, habarjuk össze, tegyünk rá tejfölt és kavarjuk össze. Színes tésztával tálaljuk.
A csirkemellet vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk. Egy tepsi aljára tesszük a vékony szalonnacsíkok felét, rátesszük a lisztben, tojásban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromlébe belekeverjük a reszelt héját, a rozmaringot, a pirospaprikát meg a zúzott fokhagymát, és sóval, borssal ízesítjük. A pácba beleforgatjuk a húsokat, és 10 percre félret...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez 4 hagymát felaprítunk, a 4 almát megmossuk, kimagozzuk, és kockákra vágjuk. A 3 szál fekete ürmöt megmossuk, szárítjuk, aprítjuk. Az almát, a hagymát és a fekete ürmö...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: Nehéz