30 dkg darált hús,
2 db zsemle,
3 fej vöröshagyma,
fokhagyma,
½ kg krumpli,
1 kígyóuborka,
1 tv paprika,
pirospaprika,
só
bors
ételízesítő
zsemlemorzsa
szerecsendió
1 tojás
étolaj
ecet
citromlé
kristálycuko
A darált húshoz adjuk az előzőleg beáztatott zsemlét, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tojást, és fűszerezzük.
Formázzuk, majd forró olajban kisütjük. Közben a tetszés szerint felvágott krumplit sós vízben megfőzzük, a dinsztelt hagymával összekeverjük.
Uborkasalátával tálaljuk.
A tarját ujjnyi szeletekre vágom, a fokhagymával, sóval, borssal, majorannával és köménymaggal fűszerezem. Éjszakára hűtőbe teszem pihenni. Másnap kevés olajon mindkét oldalát elős...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a fogyasztás előtt 3-4 nappal korábban bepácolom. A pácolást minimum 1 nappal korábban el kell végezni, de minél jobban közelítjük a 3-4 napot annál porhanyósabb és ízletese...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrom a hozzávalókat mintha fasirtot készitenék csak kicsit keményebbre ezért kell a kenyérmorzsa hogy jól lehessen formázni ,ne legyen lágy. A masszát 4 felé osztom kiformá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A kicsontozott sertéskarajt szeletekre vágom, és vékonyra kiverem. 2. Sóval, borssal meghintem. 3. A gombát, a gépsonkát és a szárnyas májat egyforma kockára vágom....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz