menu

Családireceptkönyv.hu

Milánói sertésborda másképp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karaj,
olivaolaj,
fokhagyma,
vöröshagyma,
gomba,
só,
bors,
sűrített paradicsom,
hámozott paradicsom,
bazsalikom,
oregano,
fahéj,
cukor,
zsemlemorzsa,
parmezán,
petrezselyem,
liszt,
tojás,
tészta,
olaj,

Elkészítés:


Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregánóval, majd ezután cukor és fahéj is kerül bele. Összefőztem míg összeálltak az ízek. A karajt felszeleteltem, finoman kiklopfoltam, sóztam, majd bepaníroztam, lisztben, tojásban, majd parmezánnal és petrezselyemmel összekevert zsemlemorzsába mártottam, olajban ropogósra sütöttem, a tésztát lobogó sós vízbe tettem, all dentére főztem. A szűrés után oliván átforgattam, majd összeállítja az ételt.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Eredeti elzászi sertéstarja
Eredeti elzászi sertéstarja

Egy serpenyőben a tarjaszeleteket forró olajban megsütöm, sóval, borssal, köménnyel ízesítem, majd egy tepsibe teszem. A maradék olajon megdinsztelem a felaprított vöröshagymát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Székelygulyás - OK
Comb - Székelygulyás - OK

1. A húst kockákra vágjuk, paprikás hagymás zsírba tesszük, kissé megsózzuk, és fedő alatt pároljuk. 2. Amikor puhulni kezd, hozzáadjuk a paradicsomot és tovább pároljuk, amíg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Lencse malacsülttel
Karaj - Lencse malacsülttel

1. A malackarajt megmossuk, leszárítjuk, a bőrét sűrűn bevagdossuk, bedörzsöljük sóval, borssal és előmelegített, forró sütőben, kis vizet öntve alá hirtelen megpirítjuk, majd mérs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Ani
Vett egy tekercs alufóliát és elkészítette a világ l
Vett egy tekercs alufóliát és elkészítette a világ l

A zöldségeket mosd meg. A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fontos, hogy vékony legyen, különben félig nyers maradhat. Vágd vékony szeletekre a paradicsomot, a hagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk