karaj,
olivaolaj,
fokhagyma,
vöröshagyma,
gomba,
só,
bors,
sűrített paradicsom,
hámozott paradicsom,
bazsalikom,
oregano,
fahéj,
cukor,
zsemlemorzsa,
parmezán,
petrezselyem,
liszt,
tojás,
tészta,
olaj,
Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregánóval, majd ezután cukor és fahéj is kerül bele. Összefőztem míg összeálltak az ízek. A karajt felszeleteltem, finoman kiklopfoltam, sóztam, majd bepaníroztam, lisztben, tojásban, majd parmezánnal és petrezselyemmel összekevert zsemlemorzsába mártottam, olajban ropogósra sütöttem, a tésztát lobogó sós vízbe tettem, all dentére főztem. A szűrés után oliván átforgattam, majd összeállítja az ételt.
--A húst fűszeres fokhagymás tejben áztatni 1/2 -1 órát pihentetni majd lecsöpögtetni ...és panirozni .... --Panir /// paprikás liszt , felvert tojás ,paprikás liszt ....jó meleg...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesEgy nagy lábosba helyezzük bele a csülköt, és dobáljuk rá az újhagymát, hagymát, sárgarépát és a fokhagyma-gerezdeket. Majd szórjuk rá az egész fekete borsot, babérlevelet, és sózz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű