Családireceptkönyv.hu

Milánói sertésborda másképp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karaj,
olivaolaj,
fokhagyma,
vöröshagyma,
gomba,
só,
bors,
sűrített paradicsom,
hámozott paradicsom,
bazsalikom,
oregano,
fahéj,
cukor,
zsemlemorzsa,
parmezán,
petrezselyem,
liszt,
tojás,
tészta,
olaj,

Elkészítés:


Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregánóval, majd ezután cukor és fahéj is kerül bele. Összefőztem míg összeálltak az ízek. A karajt felszeleteltem, finoman kiklopfoltam, sóztam, majd bepaníroztam, lisztben, tojásban, majd parmezánnal és petrezselyemmel összekevert zsemlemorzsába mártottam, olajban ropogósra sütöttem, a tésztát lobogó sós vízbe tettem, all dentére főztem. A szűrés után oliván átforgattam, majd összeállítja az ételt.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Marcsi
Kenyértésztában sült csülök, igazi ünnepi csoda!
Kenyértésztában sült csülök, igazi ünnepi csoda!

A lisztet kissé felmelegítjük. A közepébe kialakított mélyedésbe beletesszük az élesztőt és langyos vízzel elkeverjük, majd 30 percig hagyjuk kelni. Ezután addig dagasztjuk a tészt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Bakonyi szelet
Bakonyi szelet

A hússzeleteket klopfoljuk ki és sózzuk meg mindkét oldalát. 20 perc pihentetés után forgassuk meg lisztben és a forró olajban hirtelen süssük meg mindkét oldalán A visszamaradt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
Tenkei Tata véreshurkája
Tenkei Tata véreshurkája

Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk