60 dkg sertés szűzérme
50 dkg csiperke gomba
40 dkg libamáj
3 dl főzőtejszín
kapor (szárított/friss)
pirospaprika
rizs
1 csokor petrezselyem
olíva olaj
mirelit zöldborsó
uborka
paradicsom
paprika
libazsír
só
ecet
liszt
A szűzérméket felszeleteljük, kiklopfoljuk majd besózzuk.
Libamájat leszeleteljük libazsírban megsütjük.
Gombát ecetes vízben megfőzzük.
Rizst tapadósra főzzük a borsóval.
Megcsináljuk a kapros szószt egy kis pirospaprikával.
A húst hirtelen olívaolajban megsütjük.
Kitesszük a tányérra a májat, a gombát és a szűzérmét és megöntjük a kapros szósszal.
Rizibizivel tálaljuk.
Paprikával, paradicsommal, uborkával díszítjük
A hagymát pici olajon pirítani kezdem. Hogyha jó kis színt kapott, ráteszem a szalonnát. Ha kisült a szalonna, zsírja ráteszem a húsit. Ha a hús minden oldala színt kapott felön...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük. A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A zöldségeket vajon m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karaj szeleteket kiklopfoljuk sózzuk ,borsozzuk . Állni hagyjuk. Addig előkészítjük a szaft alapot . Zsiradékon megpirítjuk a szalonnát,majd kiszedegetjük félretesszük. Ebbe a...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűTekerje össze a két pizza tésztát. Fedje le a tetejét paradicsommártással, ügyelve arra, hogy helyet hagyjon egy kéregnek. Fedje le a paradicsomszószt sajttal, majd szalámival, ma...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű