60 dkg sertés szűzérme
50 dkg csiperke gomba
40 dkg libamáj
3 dl főzőtejszín
kapor (szárított/friss)
pirospaprika
rizs
1 csokor petrezselyem
olíva olaj
mirelit zöldborsó
uborka
paradicsom
paprika
libazsír
só
ecet
liszt
A szűzérméket felszeleteljük, kiklopfoljuk majd besózzuk.
Libamájat leszeleteljük libazsírban megsütjük.
Gombát ecetes vízben megfőzzük.
Rizst tapadósra főzzük a borsóval.
Megcsináljuk a kapros szószt egy kis pirospaprikával.
A húst hirtelen olívaolajban megsütjük.
Kitesszük a tányérra a májat, a gombát és a szűzérmét és megöntjük a kapros szósszal.
Rizibizivel tálaljuk.
Paprikával, paradicsommal, uborkával díszítjük
Az áztatott zsemléket - ha megszívták magukat vízzel -, kézzel kinyomkodom, és a darált húshoz teszem. Nyomok bele Piros Aranyat, törött paprikát, és hozzáteszem a két tojást. Fokh...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűEgy kis tálban habverővel keverjük össze a barna cukrot, a paprikát, a köményt és a sót. Majd keverjük hozzá az olívaolajat, hogy paszta alakuljon ki. Kenjük be a pasztával a húst....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA besózott, kiklopfolt tarjaszeleteket paprikás lisztbe forgatva olajon hirtelen mko-n átsütjük, kiszedjük, majd az olajon nagyobb kockára vágott hagymát dinsztelünk, visszarakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tisztára mosott körmöket az ízületüknél több darabra vágjuk. 2. A hagymát világossárgára pirítjuk, belerakjuk a körmöket, pirospaprikával meghintjük, megsózzuk, vízzel bőv...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz