2 db sárgarépa
3 db nagy krumpli
2 db petrezselyem
0.25 zeller
1 db nagy hagyma
kókuszzsír
só
kurkuma
vegeta
bors
chilli
petrezselyemzöld
2 liter víz
Megreszeljük a krumplit, sárgarépát, petrezselymet, zellert, hagymát.
A kókuszzsírt felforrósítjuk. Megdinszteljük a zöldségeket. A kurkuma nagyon szép színt ad a levesnek. Fűszerezzük.
Felöntjük vízzel. De ne sok vizet öntsünk csak annyit,hogy ellepje a zöldséget, kb. 1 1/2 -2 liter vizet.
Felforr majd még kb. 4-5 percig főzzük.
Tálaláskor még petrezselyem zölddel díszítjük.
Tarka babot egy éjszakára beáztatni. Másnap felrakni sós vízben főzni. 5 perc főzés után leszűrni! Forró vízben feltenni főzni sós, borsikafüves, köménymagos vízben.A zöldségeket...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA répát megtisztítjuk, ujjnyi hasábokra vágjuk. A karfiolt rózsáira, illetve kisebb darabokra szedjük, a zöldpaprikát felszeleteljük, a petrezselymet felaprítjuk. A répát 2,5 lit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHideg vízben felfőzzük, majd felfővés után lehabozzuk, fűszerezzük. Ezután még 30 percig főzzük, majd beletesszük a zöldségeket és még 30 percig főzzük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA vajat és az olajat alacsony tűzön összeolvasztom egy lábosban. Megpirítom rajta a felkockázott bacont, majd rádobom a vöröshagymát, finoman sózom. Puhára dinsztelem, majd ráresze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű