1 kg tisztított zöldbab
1 pici fej új hagyma
csapott kanál liszt
olaj
Pici piros paprika
1kis paradicsom
1 kisebb tv paprika
Só
Kapor
2 dl tej
pici ecet
A megtisztított babot 2 centis darabokra vágjuk és feltesszük főzni 1 liter vízben. Hozzáadjuk a kaprot és a hagymát. Sózzuk, majd beletesszük a paradicsomot és a paprikát is. Ha megfőtt, világos rántást teszünk rá, és meghintjük egy kis piros paprikával. A tűzről levéve beleöntjük a tejet és egy pici ecettel ízesítjük.
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a zsíron megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a felkockázott sertéscombot és a zúzott...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát vágd apróra, lassú tűzön fonnyaszd meg a zsíron, majd szórd rá a pirospaprikát, keverd meg, s engedd fel 2-3 evőkanálnyi vízzel. Amikor a hagyma zsírjára pirult, ted...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA zöldségeket durvára vágjuk, puhára főzzük. Botmixerrel pürésítjük és fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megpucoljuk, karikákra vágjuk. Egy lábasba olajat teszünk, ezen átforgatjuk a répát, felöntjük vízzel, és hagyjuk majdnem teljesen puhára főni.Közben ízesítjük sóval, borss...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: Könnyű