3 db sárgarépa
2 db petrezselyem gyökér
1 fej vöröshagyma
1.5 dl víz
2 db leveskocka
2 konzerv gyöngybab
étolaj
2 ek. liszt
1 tk. pirospaprika
3 gerezd fokhagyma
víz
só
bors
ételízesítő
petrezselyem zöld
A répát, zöldséget, hagymát megpucolom. 1.5 dl vízbe rakom, hozzáadom a 2 db leveskockát és puhára főzöm.
Közben elkészítem a rántást, egy kicsi olajba rakok 4 gerezd áttört fokhagymát, majd 2 evőkanál lisztet, kevergetem majd hozzáadom az 1 teáskanál pirospaprikát és egy kis vizet, kevergetem míg szép sima nem lesz.
Majd a 2 konzerv babot lecsepegtetem és hozzáadom a leveshez. Sózom, borsozom, rakok bele ízlés szerint egy kis ételízesítőt és petrezselyemzöldet. Majd az elkészült rántást, kevergetem forrásig.
Lehet bele rakni csipetkét is.
1. A foghagymát és a vöröshagymát vágd fel apróra és futtasd meg a vajon egy lábosban. 2. Szórd meg liszttel, majd öntsd rá a tejet és a zöldséglevest. 3. Kevergesd folyam...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst, a felkarikázott vegyes zöldséget és a gombát. Sóval, borssal, paradicsompüréve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzöm, és két levesestálba elosztom. A gyömbért és a citromfűvet feldarabolom és a húslevessel együtt 10-15 percig főzöm, közepes lángon. (Aki szereti a csípős ételek...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA Chicken Alfredot legyakrabban fettuccine tésztával tálalják, de bármilyen hosszúkás tészta, pl. linguine vagy esetleg spagetti is illik hozzá. Vágd csíkokra vagy kockákra a cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz