4 szelet sertéskaraj
4 db tojás
só
bors
mustár
hasábburgonya
olaj a sütéshez
A húst előkészítjük. Megmossuk és jól lecsepegtetjük.
Vékonyra klopfoljuk, majd a széleit bevagdossuk, így sütés közben nem fog felfelé kunkorodni.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk majd a húsok mindkét oldalát megkenjük egy kevés mustárral.
Kevés olajon sütni kezdjük. Mindkét oldalt kb 2 percig, majd egy fél pohár vizet öntünk hozzá, és puhára pároljuk.
Amikor már majdnem megpuhultak a húsok, kisütjük a tojásokat.
Ha elkészültek a húsok és a tojások is, akkor minden húsra helyezünk egy-egy tojást. Ezzel el is készült a Holstein szeletünk.
Hasábburgonyát sütünk ki hozzá, vagy tetszés szerint bármilyen körettel fogyaszthatjuk.
Zöldségekkel és fokhagymás majonézzel tálaltam.
A húsokat elvágjuk a csontok mentén, tetszőleges méretet választva. Majd besózzuk, beborsozzuk, ne spóroljunk a fűszerezésnél. A két fej fokhagymát összezúzzuk, kevés olajat adunk...
Elkészítési idő:A káposztát miután a torzsáját kivágtuk, félujjnyi szeletekre, a tisztított sárgarépát és fehérrépát kockákra a vöröshagymát vékony szeletekre, a petrezselymet apróra vágjuk.Az old...
Elkészítési idő: 1,5 óraA karajt felszeleteltem, soztam,borsoztam A hagymat csikokra vagtam A fokhagymat aprora zuztam Egy kissebb tepsibe olajat öntöttem,beleraktam a hagymát, fokhagymát, es, a befűsz...
Elkészítési idő: 1 ora