1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
2 db répa
2-3 db burgonya
delikát
só
bors
bazsalikom
örölt gyömbér
2dl tejföl
1 db camping ömlesztett sajt
petrezselyemzöld
10 dkg karaván sajt
A hagymát apróra vágjuk, a vajon puhára főzzük.
Majd a lereszelt sárgarépát (nagy lyukú sajtreszelővel reszelve) hozzá adjuk, megsózzuk, delikáttal megszórjuk, pároljuk.
A répához hozzá keverjük a 2dl tejfölt és 1 ek lisztet, majd fűszerezzük végül felengedjük vízzel.
Ha felforrt, a krumplit (uborka reszelővel szeletelve) a forró levesbe tesszük. Kb. 10 percig főzzük, végül hozzá adjuk az ömlesztett sajtot és a lereszelt karaván sajtot. Végül felfőzzük.
1.Az apróra vágott vöröshagymát egy kevés olajon a megdinszteljük, majd hozzáadjuk a borsót és összepároljuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. 2.A burgonyát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst és hideg vízben elkezdjük főzni. Időnként lehabozzuk. A zöldséget megpucoljuk és tetszőlegesre vágjuk. Ha már nincs több habja, beletesszük a zöldségeket, a fokhagymát, a...
Elkészítési idő: 3óra Nehézség: KönnyűElőször is megpucoljuk a zöldséget, vöröshagymát, fokhagymát. Kevés zsiradékon üvegesre píritjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, az apróra vágott zöldségeket is hozzáadjuk, pár perc...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFőzőedénybe töltsd a recept szerinti csirkelevest, add hozzá az apró kockákra vágott vöröshagymát és a szintén felaprított sütőtököt. Lassú tűzön forrald fel. Add hozzá a fűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű