Borsó
sárgarépa
gyökér
liszt
piros paprika
só
Összedarabolom a zöldségeket, megmosom őket. Kevés olajon megdinsztelem, kevés lisztet szórok rá, majd piros paprikát, sót. Lassan felengedem vízzel, de vigyázok, hogy ne legyen csomós. Mikor majdnem kész kis galuskát szaggatok bele.
A póréhagymát (de lehet vöröshagyma is) egy kis olajon megfonnyasztjuk. A felkockázott tököt és két szem szintén kockára vágott krumplit rádobjuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy ép...
Elkészítési idő:A zöldségeket zsiradékon megpároltam, majd félrevettem a tűzről és kevés (leheletnyi) őrölt paprikával megszórtam, tettem bele zeller zöldet (nekem van fagyasztott, mert sokat hasz...
Elkészítési idő:A halat kb. 2,5 cm-es kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével. Forraljuk fel az alaplét a fehérborral és a mogyoróhagymával. Adjuk hozzá a halakat fajtánként, puhulási idej...
Elkészítési idő: 15 percAz apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott füstölt tarját, megszórjuk őrölt pirospaprikával és felöntjük vízzel. Ha felforrt, beletesszük a félb...
Elkészítési idő: