Borsó
sárgarépa
gyökér
liszt
piros paprika
só
Összedarabolom a zöldségeket, megmosom őket. Kevés olajon megdinsztelem, kevés lisztet szórok rá, majd piros paprikát, sót. Lassan felengedem vízzel, de vigyázok, hogy ne legyen csomós. Mikor majdnem kész kis galuskát szaggatok bele.
A csirkemellet vaj és olaj keverékén egy kis sóval,borssal párolom. Mikor elkezd fehéredni a husi, akkor hozzáteszem a a karikára és /vagy csíkokra vágott zöldséget. Puhára párolo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított, apró kockára vágott karalábét forró olajon megdinszteljük. Felöntjük vízzel és belemorzsoljuk a tyúkhúsleveskockát. Fedő alatt megfőzzük. Serpenyőben olajat forró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két fej hagymát és a fokhagymákat megtisztítjuk, majd géppel apró darabokra vágjuk mindet, és egy lábasban vajon és oliván elkezdjük dinsztelni az egészet. A megtisztított és fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzákeverjük a fokhagymát, a cukrot, a pirospaprikát, kicsit később pedig a zöldborsót, a répát és a petrezselyemgyökeret. Rövid idei...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes