Családireceptkönyv.hu

Frankfurti leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


virsli
kelkáposzta
krumpli
fokhagyma

pirospaprika
babérlevél
tejföl
köménymag

Elkészítés:


Megmosom és feldarabolom a káposztát és a krumplit. sós vízben felteszem, hozzáadom a fokhagymát, köményt és babérlevelet. Mikor megfőtt paprikás tejfölös rántást készítek rá, majd beleszórom a karikázott virslit.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Frankfurti leves
Frankfurti leves

A virslit szeleteld fel vékonyan (ha nem biztos, hogy bélbe töltötték, előbb nyúzd meg!) A megtisztított, megmosott kelkáposztát vágd csíkokra és az egészben hagyott vöröshagymával...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Erőleves buggyantott tojással
Erőleves buggyantott tojással

Erőleves: A tojásfehérjéből verjünk laza habot, majd keverjük el benne a paradicsompürét. A darált marhahúst öntsük nagy lábasba, keverjük el a zöldségekkel: a 2 gerezd fokha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Rizsleves
Rizsleves

Tedd fel a kockákra vágott zöldségeket főni. Fűszerezd meg, majd 20 perc főzés után tedd bele a barnarizst, és főzd össze.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagyma-krémleves, francia módra
Hagyma-krémleves, francia módra

- Hámozd meg a hagymát, és vágd apróra. Aztán forrósítsd fel az olajat, és dinszteld meg rajta a hagymát, míg kissé aranybarnára nem vált. Ha megvan, add hozzá a citromlevet, sót,...

Elkészítési idő: kb. 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk